Евреин почина в Калифорния след сблъсък по време на протести

...
Евреин почина в Калифорния след сблъсък по време на протести
Коментари Харесай

Евреин почина след сблъсък на произраелски и пропалестински протестиращи в Лос Анджелис

Евреин умря в Калифорния след конфликт по време на митинги против войната сред Израел и " Хамас ", съобщи Асошиейтед прес.

69-годишният Пол Кеслер е умрял в болница през вчерашния ден, ден откакто е бил блъснат по време на произраелски и пропалестински демонстрации на кръстовище в Таузънд Оукс, северозападно от Лос Анджелис, оповестиха управляващите.

Свидетели настояват, че Кеслер е взел участие във " физическа битка " с един или повече контрапротестиращи, паднал е и е блъснал главата си в земята, се споделя в изказване на шерифа на окръг Вентура. Но аутопсията, осъществена през вчерашния ден, сподели, че Кеслър е умрял от удар в главата, нанесен с тъп предмет, и, че става дума за ликвидиране, оповестиха от канцеларията на локалния шериф. Разследващите случая не изключват опцията да става дума за закононарушение от ненавист.

Засега не са осъществени арести и други детайлности за случая не бяха обявени.
Равинът Ноа Фаркас, ръководител на Еврейската федерация на Лос Анджелис и покрайнините му, съобщи, че организацията чула изказвания, че Кеслер е бил ударен в главата от мегафон, държан от пропалестински стачкуващ. Местното посланичество на Съвета за американско-ислямски връзки пък разгласява изказване, в което назова гибелта на Кеслер " трагична и шокираща загуба ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР