евицата Андреа говори откровено за битката с килограмите и раздялата

...
евицата Андреа говори откровено за битката с килограмите и раздялата
Коментари Харесай

Андреа разкри заедно ли са отново с Кубрат

евицата Андреа приказва искрено за борбата с килограмите и раздялата с боксьора Кубрат Пулев.

"Дотук Кубрат е любовта на живота ми ", показа поп фолк певицата в предаването

Въпреки спекулациите в медиите, двамата не са дружно още веднъж. "Никога не сме спирали да поддържаме връзка с Кубрат, само че не сме дружно ", уточни певицата.

Според нея всичко се е пропукало при целувката на боксьора с Джени Суши.

"Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, афектирана. Защитих го, тъй като не се предавам елементарно. Видях, че целият свят се обърна против него и колкото и да ме болеше, аз не желаех да го атакуват. Не претърпявам дами, които желаят да се възползват. Знам, че той сбърка, само че не можех да го изоставя”, разяснява певицата.

И показа, че откакто е научила за целувката е направила нещо неразумно. "Спомням си, че се качих на колата и карах толкоз бързо. Нямах визия на алено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше огромна неточност ", сподели тя.

Година по-късно Андреа сама призна в обществените мрежи, че боксьорът й е изневерявал.

"Като всяко човешко създание не устоях и не съумях да спра страстите си. Не желаех да наподобявам като лигла. Понякога искаш да изкрещиш на целия свят, че не си глупачка. Направих го, тъй като ме заболя и скърбя. Винаги и двамата души в една връзка имат виновност за нейния неуспех ", сподели още тя.

Андреа разяснява и сложния интервал, през който се е борила с килограмите.

"Славата трансформира хората, възгледите. Няма на ниска цена обяд, когато искаш да ядеш в безценен ресторант, както се споделя. В един миг изгубих визия за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, би трябвало да забравиш, че си човек. Влоших се душевен и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а възприятията, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех поддръжка от Кубрат, само че той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да одобрявам успокоителни хапчета ", описа певицата.

И показа, че години наред е живеела в фиктивен свят, който е била основала сама.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР