Eвгений КъневХибридната операция “Камион бомба от България свърши работа на

...
Eвгений КъневХибридната операция “Камион бомба от България свърши работа на
Коментари Харесай

Хибридната операция “Камион бомба от България” свърши работа на Кремъл

Eвгений Кънев

Хибридната интервенция “Камион бомба от България ” свърши работа на Кремъл по аргументация на терора над жители и цивилен обекти в цяла Украйна, която очевидно е била замислена и планувана преди събитието на моста.

Знаем за такива актове на тоталитарни режими от век насам - още от нацистите при Райхстага, скалъпените офанзиви по немски постове за нападението против Полша и месеци по-късно за нападението на Червената войска против Финландия, та чак  до взривените жилищни блокове в редица съветски градове за началото на втората чеченска война. Да не забравяме, че и при сваления аероплан от Амстердам Русия сякаш нямаше нищо общо.

Замесването на България има една съществена цел - да се натрапва тезата в съветското общество, че Русия води война не с Украйна, а с “колективния Запад ”. 

Защо България?

Ами тъй като хем е член на НАТО и пасва на пропагандата, хем е толкоз снишена и безобидна - презирана от Кремъл и laughing stock на Запад. Както се изрази един коментатор - като кихнат в Москва, нашите управници си търсят мокрите кърпички. А столетницата даже се престара под напора на вековния рабски инстинкт: “Другарко, не съм аз! ”

И у нас като в Кремъл имаше борба сред ченгета и военни кой да да кара влака. Която завърши през февруари по команда от същинския ватман, а антуражът стяга чемодана, само че още не ще да се качи на влака.

Ето към този момент ден медиите бълбукат с хибридката за камиона и цялото президентско войнство мина в конспиративност. А една национална медия нощес - откакто показа интервенция “камион ” като безспорен факт - подкопа дъното с някакъв Държавна сигурност експонат. Нищо остаряло, родно, благо не е забравено и нищо ново не е научено и осмислено.

Но както постоянно споделям - чекистите са отлични тактици и трагични стратези. Та Путин отново ни направи неоценима услуга - нека от ден на ден българи прогледнат какъв кремълски слугинаж ни ръководи.

Време е най-сетне за българския Мейдан, с цел да изпратим българските Януковци при оригинала.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР