Евгени Минчев във Фейсбук:Хора, не съм един от вас. Sorry

...
Евгени Минчев във Фейсбук:Хора, не съм един от вас. Sorry
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Едно е да си гей, друго - да се джендър еничар

Евгени Минчев във Facebook:

Хора, не съм един от вас. Sorry.

Едно е да си гей, друго- да си джендър еничар.

Не ми дреме има ли гей церемониал или няма. Въпросът е кой е на този гей церемониал и кого обществото ще припознае след сходни изяви. Има ли измежду тези манифестиращи отлични лекари, учители, научни служащи, поети и интелектуалци. Има ли политици, декларирали другата си ориентировка? Има ли авторитетни хора, които да заявят пред света, че гей обществото се нуждае от спомагателна легитимация и привилегии. И да изясни тъкмо какви.

Иначе, да си развяваш байряка един път годишно, охраняван и подкрепян от дипломати и политици е извънредно безвкусно. Крайно безвкусно е обществото да продължава да си мисли, че гейовете са зле боядисани фризьорчета, фитнес плашила, продавачи в мол, сервитьори в пицария. Точно това, което съм виждал да съставлява този церемониал. Крачат джендър еничари, отнети от същинската си същина, запокитени в кремаво-розовите обещания на неразбираемото. В този смисъл- сори, само че не съм част от вас, благи братя и сестри.

Манифестирайте си, само че манифестирайте с идея а не с блуждаещи погледи, долнопробна пъстрота и звук. Искате да се жените- оженете се. Не могло в България, няма и да може в скоро време. Идете в Англия, намерете си мъж, в случай че не, вземете си отсам и се омъжете там. Както ходите на гурбет по света и си вземате консерви от тук.

Ненавиждате България а и се цупите в лицето, да ви се обезпечат привилегии. Не ви разбирам, почтено казано. Работете прилежно, допринасяйте за страната си и спазвайте нейните закони.

Смятам, че в случай че гей организациите вършат нещата малко по-деликатно и вежливо по отношение на публичното мнение, ще добият резултат.

По американски тертип- описаната към този момент пъстрота и безсъдържателност, с платени звезди на сцената, не е някакси правдоподобна. Сложете по една национална носия, извадете български байрак, докарайте висши църковни дейци, докарайте майките си най-много. Майките би трябвало да бъдат осведомени по какъв начин да постъпят, в случай че децата им са такива. Запознайте ни със себе си, вместо да ни отблъсквате.

Весел церемониал!

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР