Евгени Генчев разкри, че все още сватбата с Валерия Георгиева

...
Евгени Генчев разкри, че все още сватбата с Валерия Георгиева
Коментари Харесай

Резил! След като Валерия му направи магия, Евгени не й купи истински годежен пръстен и не я покани в къщата в Пловдив

Евгени Генчев разкри, че към момента сватбата с Валерия Георгиева не е обсъждана, само че ще има такава. Как е толкоз сигурен, в случай че в никакъв случай не е живял с нея и на процедура двойката не се е сблъсквала с битовизмите, които унищожиха доста фамилии.

Според слуховете зоофилката е направила магия на пианиста, с цел да избере нея и въобще да се влюби в нея. Затова в този момент си правела каквото изиска с него, а той бил безспорен мъж под чехъл във връзката им.

Прави усещане, че Евгени по този начин и не подари същински годежен пръстен на Валерия. На финала на „ Ергенът “ той й даде пръстена, който продукцията беше приготвила, може да се назова „ длъжностен пръстен “.

Очакваше се Евгени да го смени с персонално определен от него, само че това не се случи. Поредното доказателство, че е много свидлив, а и не е толкоз състоятелен, колкото го разказват.

Ако беше в действителност огромен паралия, щеше да покрие големите разноски на обичаната си в приютите за животни, където тя дължи доста пари. Освен това нямаше да чака татко му да му заплати сватбата, само че тъкмо това се случва.

Евгени Генчев стана за цялостен срам с присъединяване си в „ Ергенът “. Нацелува съвсем всички моми, като че ли е някакъв загорял младеж, а не 33-годишен мъж. Ако си е избрал Валерия по метода й на целуване, няма да е изненада за никого.

Припомняме, че девойките вътре го мислеха за доста дълбока персона, а Елена след шоуто съобщи, че е схванала, че не е подобен, откакто е изгледала предаването по малкия екран.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР