Евгени Генчев е мъж със самочувствие и като такъв, трудно

...
Евгени Генчев е мъж със самочувствие и като такъв, трудно
Коментари Харесай

Скъсаха! Срамът на Евгени надделя. Той не понесе подигравките от приятелите си колко проста е Валерия

Евгени Генчев е мъж със самочувствие и като подобен, мъчно понася насмешки. Егото му е голямо, което се видя и в „ Ергенът ”. Това се е оказало съдбовно за връзката му с Валерия Георгиева.

Двойката се е разпаднала поради разликата в интелекта и мозъка като цяло. Пианистът непрекъснато отнасял насмешки от приятелите си, провокирани от обикновеното държание на гаджето му. Вал мъчно намирала обща тематика с компанията на Евегени. Тя не серпантина да приказва нелепости, които нямали никакъв смисъл, единствено и единствено да прикрие, че не е на равнището от останалите на масата.

Евгени потъвал в земята от позор поради Валерия, която нямала обикновена обща просвета и за друго, с изключение на за животни, мъчно говорела. Накрая не издържал и просто й бил шута.

Ето за какво неотдавна Евгени бе уловен да се забавлява в столично заведение с другари самичък, без Валерия. В същото време пък тя беше шаферка на морска женитба, където пианистът не я придружи.

Връзката сред двамата беше подигравка през цялото време. Не тъй като няма усеща един към различен, а тъй като животите им са напълно разлини и мъчно ще си паснат. А и двамата идват от разнообразни класи.

Все отново, за разлика от първия „ Ергенът ”, където Виктор избра Виктория по заповед и след това въобще не я потърси, в този момент в предаването имаше усеща и обич, само че тя не стигна за брак.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР