Evernote Web ClipperEvernote е едно от най-популярните приложения за web-подрязване“

...
Evernote Web ClipperEvernote е едно от най-популярните приложения за web-подрязване“
Коментари Харесай

Някои от най-добрите добавки за Mozilla Firefox, които подобряват вашата продуктивност

Evernote Web Clipper

Evernote е едно от най-популярните приложения за „ web-подрязване “ и непосредствено извеждане на разнообразни бележки. Най-популярните функционалности на това приложение са събрани в Evernote Web Clipper и модифицирани под формата на добавка за Firefox. Потребителите могат да изрязват и извличат страници, след което да ги резервират в Evernote. Добавката също разрешава да се търсят към този момент основани бележки във вашият Evernote акаунт, да употребявате напомняния за към този момент изрязани сектори и да персонализирате ръководството на добавката чрез конфигуриране на клавиши с които да управлявате вариантите ѝ.

DownThemAll

Добавката DownThemAll е безвъзмезден download управител, с отворен код. Според неговите основатели можете да ускорите скоростта си на изтегляне до 400%. Потребителите могат бързо да изтеглят изображенията или линковете на дадена страница. Възможно е също по този начин инструмента да се персонализира, тъй че да филтрира характерни видове файлове, споделят от СофтУни.

Amazon Assistant

Добавката Amazon Assistant внася някои от най-популярните благоприятни условия на Amazon.com във вашият Firefox. Инструментът за извършване на покупки демонстрира цени и рейтинги на артикули, които потребителите на Firefox са браузвали и пресъздава сходни артикули, при последващо търсене. Amazon Assistant също по този начин има и автоматизирани вести за редица действия – при започване на нови дневни покупко-продажби, когато закупени колета потеглят или дойдат.

Автор: Георги Кацаров
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР