Евелина Славкова от Изследователски център Тренд“ коментира пред izbori.bg оставката

...
Евелина Славкова от Изследователски център Тренд“ коментира пред izbori.bg оставката
Коментари Харесай

Евелина Славкова: След оставката на Цветанов предстои активно прочистване на структурите на ГЕРБ

Евелина Славкова от Изследователски център „ Тренд “ разяснява пред izbori.bg оставката на Цветан Цветанов от всички управителни постове в ГЕРБ. По думите ѝ случилото се не е изненада за никой.

" В рамките на цялата акция дейностите на Бойко Борисов показваха тъкмо това, че ролята на Цветан Цветанов ще бъде доста понижена. След изборите изявленията, които бяха свързани, че вотът може да се завоюва и без ГЕРБ, демонстрираха също този процес на обстановката ", съобщи Славкова.

" Беше видно, че тематиката с  " Апартаментгейт "  е съществено оценена като негатив от страна на Бойко Борисов и връщайки се обратно във времето с множеството оставки, беше ясно, че в ГЕРБ има една мощна линия на пречистване на партията от хора, които предизвикват имиджова вреда. По тази линия, бих споделила даже, че Борисов нямаше изключително доста ходови във връзка с Цветанов ", добави тя, само че разясни: " Важно е в този момент да посочим, че и за близо 13-те години, в които Цветанов работи за ГЕРБ, има добре построени структури ".

" Сега към този момент следва да вършим разбор на база на наблюденията и в подтекста на идните локални избори, по какъв начин ще се отрази отдръпването на Цветанов върху партийния живот ", сподели Евелина Славкова.

Тя подсети и другата поръчка, дадена от Борисов по отношение на Цветанов -  ще се прочистват структурите.

" Сега това и следва - интензивно пречистване на структурите от най-ниското равнище ", разясни Славкова и посочи, че допуска и промяна на претендентите на кметове на градове, които са били близки до Цветанов, само че от които Борисов не е удовлетворен.

Относно това кой ще замести Цветан Цветанов, Славкова съобщи, че няма един човек на неговия стол, а няколко души ще се занимават със дилемите му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР