Ева Лонгория е популярна преди всичко като актриса, обществена личност

...
Ева Лонгория е популярна преди всичко като актриса, обществена личност
Коментари Харесай

Семейството, с което Ева Лонгория се чувства благословена

Ева Лонгория е известна на първо място като актриса, социална персона и бизнес дама. Факт е, че звездата непрекъснато е заета със служебните си отговорности - неотдавна завърши фотосите на телевизионния сериал Searching for Mexico, който ще се излъчва по CNN в края на март и не стопира да се занимава и със личния си бизнес като създадел на марката текила Del Sol Tequila.
 Ева Лонгория, бикини, тяло и каква фигура показва актрисата в Испания
Ева Лонгория - още веднъж в топ форма

За актрисата лятото като че ли не свършва

Но все пак, Ева в никакъв случай не подценява своите фамилни отговорности и най-много грижите за 4-годишния си наследник Сантяго Енрике Бастон. Във всяка свободна минута тя е щастлива да бъде с дребното дете си и неговия татко - предприемача Хосе Бастон, 54.

Двамата станаха родители през 2018 година, към две години откакто подписаха брак. Раждането на дребния Сантяго тогава Ева разгласи като " красива благословия " и не скри какъв брой щастлива и признателна се усеща.

И от време на време 47-годишната актриса споделя фрагменти от живота си на майка в обществените мрежи. Наскоро разгласява видео, на което демонстрира по какъв начин се забавлява с дребното си дете, до момента в който са на почивка в Испания. " Благодарна съм за всички откраднати моменти, които имахме ", озаглави тя обявата.

Но с изключение на на Сантяго, Ева е майка и на още три деца, прецизират от HollywoodLife. Когато се омъжва за Хосе, тя приема децата, които той има от предходния си брак. Това са Наталия Бастон, 27, и близнаците Мариана и Хосе Антонио, 19.

Ева нееднократно е говорила искрено за доведените си деца и даже в изявление за People през 2015  спомава, че ги приема като " подарък в живота си ". Това изявление тя направи в интервал, в който не бе сигурна дали ще има свое лично дете.
 Ева Лонгория, бебе Сантяго и Disneyland
Рожденият ден на сина на Ева Лонгория

Една година бебе Сантяго

След появяването на Сантяго обаче звездата от " Отчаяни съпруги " постоянно споделя какво е чувството от майчинството. Пред списание Parents тя съобщи, че по всякакъв начин се стреми да бъде добра майка на детето си. Но и че го възпитава строго, в това число и в това да да почита дамите и да цени феминизма. " При това не става въпрос да му го кажа, а да му го демонстрирам непрекъснато в всекидневието ", акцентира актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР