Ето за какво отиват парите от данъците ни, така британски

...
Ето за какво отиват парите от данъците ни, така британски
Коментари Харесай

Потрес: Този полицай шашна всички. При акция срещу наркодилъри той направи

Ето защо отиват парите от налозите ни, по този начин английски жител разяснява детинското държание на служители на реда по време на акция против наркодилъри в прилежащ двор в Ковънтри, Средна Англия. Той е снимал по какъв начин един от униформените върти задно салто, с цел да впечатли русокосата си колежка, която на място го възнагради с необятна усмивка, сподели " Сън ", представен от " Канал 3 ".

``
реклама
 
Преди да я шашне с каскадата си, сътрудникът прозорливо си смъкна фуражката и колана. " Борбата с наркотрафика наподобява е завладяна от някакъв цирк с акробатичен служител на реда като пирон на програмата ", разяснява сцената някогашният полицейски началник Майк Невил.
 
Салтото в разгара на обиск за опиати в Ковънтри се прибавя към други купонджийски изцепки на английски служители на реда от последната седмица, като лудите танци дружно с еколози, блокирали центъра на Лондон, и комплицираните фигури със скейтборд, които служител на реда на пост направи на същото събитие.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 12 секунди) Рейтинг: 27818 | Одобрение: -27412 Това са можещи хора, които имат и ум, и спортуват! Съвсем друго от спортните екипи с бирените шкембета и мучащите физиономии! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР