Ето ви един случай, който поляризира обществото до ненужни крайности,

...
Ето ви един случай, който поляризира обществото до ненужни крайности,
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Борат е пропаганден филм, но каква вина има Мария Бакалова?

Ето ви един случай, който поляризира обществото до ненужни крайности, а в действителност и двете страни са прави до известна степен. Този на Мария Бакалова и номинацията й за Златен глобус.
Да, филмът в действителност си е агитационен, неприкрит анти-Тръмп, много по-слаб и непотребен от предходните филми на Саша Барон Коен, които в действителност харесвах.
 Симов: Мария Бакалова има шанс, че гения й го оценяваха в чужбина, а не тук Симов: Мария Бакалова има шанс, че гения й го оценяваха в чужбина, а не тук
" Мислех, че най-малко по едно нещо може да има консенсус в България и то е, че Мария Бакалова прави жестока роля във втория " Борат ". Толков...
Липсват истински нови хрумвания, изтъркват се към този момент ставащи пошли предходни неща, но хитрият Саша от дълго време е схванал накъде духа вятъра в Холивуд и Европа, и чисто по йезуитски е изсмукал максимума от най-известния си воин, като и уцелил времето.
И ето, най-слабият му, безпринципен, разглезен и повтарящ остарели неща до погнуса филм е с номинации. Което би трябвало да го приемем и като изложение на нашето време.
Но каква виновност има Мария Бакалова? Участвала е в кастинг, спечелила го против стотици други претенденти, уцелила е тайминга, изиграла си е картите и ролята съвършено. Дори единствено това заслужава почитание, в обществената мрежа Facebook.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР