Ето какво отношение прояви един софийски ватман към човек в

...
Ето какво отношение прояви един софийски ватман към човек в
Коментари Харесай

Ватман прояви ужасно отношение към мъж в инвалидна количка ВИДЕО

Ето какво отношение прояви един софийски машинист към човек в инвалидна количка.

За жестоко отношение от водач на трамвай сигнализира Велизар Чакалов в обществената мрежа Facebook. Той е споделил видео, на което виждаме по какъв начин софийският машинист крещи на пасажер, който желае да употребява рампата, с цел да качи в трамвая неработоспособен. " Ако си самичък - отново не можеш да се качиш. К`во отношение искаш от мене ", вика с цяло гърло водачът на трамвая.

Невъзпитаното отношение на ватмана напълно предстоящо провокира вълна от реакции в мрежата, а индивидът, публикувал видеото, съжалява, че не е съумял да снима повече. Той споделя, че след идването му на спирката, ватманът крещял с всичка мощ и изрично отказвал да пусне рампата.

Коментиращи във Facebook са на мнение, че водачът неотложно би трябвало да бъде отхвърлен от служба.

" Такива са в множеството случаи! Един ден аз се качвах, а татко ми след мен. Малко се забави с качването, тъй като към този момент е възрастен, а водачът щеше да го затисне с вратите. Естествено аз се развиках дали вижда, че има човек на вратите, а той стартира да ме псува Отвратителни са множеството, нямат нито човещина, нито някакво обикновено образование! ", написа Неда Коларова.

" Ако бяхме естествена страна, този машинист щеше да е незает още преди да е довършил това, което каканиже! ", в това е безапелационна Цецка Игнанова, която споделя, че в момента е в Сидни и употребява градски превоз. Там не е видяла и един сърдит водач.

" Никой не става до вратата, с цел да чака да му пристигна спирката, неразрешено е, тъй като се пречи на лидера и пасажера може да отнесе сериозна санкция. Автобусите стопират на спирка, в случай че има за слизане (натиснат бутон " Стоп " ). Хората не бързат. Стават от седалките тогава, когато рейса спре. Има доста инвалиди, които сами се придвижват в града, возят се в градския превоз, вървят на пазар. Средата е налична и комфортна. Задължение на лидера е да помогне на индивида в потребност да се качи и, в случай че е належащо, да го обезопаси. При слизане е същото. Шофьорите стопират покрай тротоара и снижават рейса до равнището на бордюра (хидравлика), с цел да може на всекида му е комфортно да слезе/да се качи. Абсолютно неразрешено е да се паркира в зоната на автобусните спирки. Глобите са чудовищни. Толкова ли е мъчно положителното да се вкара и у нас? Всеки, който желае да работи в градския превоз да минава на психотест и образование. Да не се назначават Сульо и Пульо, а да има асортимент по склонност. И тук водачите са от всевъзможни националности (има и българи), само че прецизно съблюдават разпоредбите, тъй като в противоположен случай ще си изгубят работата. ", прибавя още Игнатова.

Вижте видеото тук:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР