Ето какво още каза той: Този проблем не е от

...
Ето какво още каза той: Този проблем не е от
Коментари Харесай

Бивш зам.-ректор на полицейската академия: МВР не може да си управлява финансите, пенсионерите задръстват ...

Ето какво още сподели той: Този проблем не е от през днешния ден - полицейските чиновници би трябвало да са добре платени. Има риск за здравето и живота им. Но в целия този спор министърът на финансите също е прав. Бюджетът на Министерство на вътрешните работи се движи сред 1 милиарда и 600 млн, може да е стигнал и до 2 милиарда

Министерство на вътрешните работи не може да си ръководи финансите. Има големи разноски, които са странни. Академията на Министерство на вътрешните работи не получава целева дотация от МОН. Между 7 и 10 млн. лева Министерство на вътрешните работи дава за висше обучение. В Академията на Министерство на вътрешните работи има 600 курсанти. Министерство на вътрешните работи е поело издръжката им. Те са студенти. Министерство на вътрешните работи не може да употребява тези хора за служебна активност 4 години.

Проблемът с пенсионерите - има проблем, няма проблем. Ако той си прави работата - те не са толкоз огромен проблем. Те задръстват кариерното развиване и лишават от кариера хората след тях. Но казусът е в ръководството на фрагментите. В Министерство на вътрешните работи има доста висшисти. Министерство на вътрешните работи не ги развива, а афишира конкурс за външен чиновник с висше обучение.

Полицаите и чиновниците на Министерство на вътрешните работи са разнообразни хора. От 2006 година тази система закупи чудноват темперамент. В България няма задоволително служители на реда и пожарникари. В Министерство на вътрешните работи има усложнена администрация, която в никакъв случай не е била на улицата. Човешки запаси, които са държавни чиновници и не познават проблемите. Да вземат решение кадрови ориси, да вземат решение проблеми с униформите.Държавата заплаща за цивилен автомобил, който е сякаш полицейски.

Има съображение в обществото да има липса на доверие. Зле заплатен чиновник няма мотивация. Стартовата заплата е 1300 лева Може да стигне до 3500 лева Министерство на вътрешните работи доста елементарно се разделя с управителните си фрагменти. Полицаят няма обезпечена кариера. Не е спокоен. Това не ги оправдава. стартира да гледа встрани и това удря на публичното доверие. Нашата полиция е невидима. Един жител би трябвало да може да знае по какъв начин да отиде при служителя на реда.

Трябва да се усилят парите на служителите на реда.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР