Ето едно любопитно четиво за тези от вас, които все

...
Ето едно любопитно четиво за тези от вас, които все
Коментари Харесай

Модерно ежедневие с модерен дигитален портфейл

Ето едно любопитно четиво за тези от вас, които към момента не са тествали ръководство на персонални финанси на 100% през мобилен телефон.

Вече всеки в България може да избере да ръководи парите си без да върви до банка и да се реди на опашка.

Това е допустимо с iCard - елементарно за потребление мобилно приложение предоставящо опция на класическите разплащателни банкови услуги, с доста благоприятни условия и без месечни такси.

То е извънредно забавно и новаторско за България, защото отварянето на сметка става напълно онлайн, а потвърждаването на самоличността - през видео чат в приложението.

Ето и няколко улеснения, които ще ви накарат да го изпробвате:

Скорост и улеснение на безконтактните заплащания с телефон



Различни изследвания на Уол Стрийт Джърнал и Американ Експрес потвърждават, че заплащането с мобилен телефон е по-бързо от кеш, а в България това е допустимо с iCard на Android устройства и при съществуване на общоприет, безконтактен ПОС терминал.

Виртуални карти: Плащане за онлайн поръчки и абонаменти



Виртуалните карти са желани за месечни абонаменти като Netflix, HBO Go, Nettera TV, Vivo, Spotify и други. По всяко време, и през приложението iCard, можете да замразите картата си и по този елементарен метод да прекратите абонамента си.

Пазаруването онлайн и игрите в разнообразни уеб сайтове за спорт стават още по-защитени с виртуални карти, тъй като те могат да бъдат изтрити след еднократна приложимост и по този метод не излагате на риск главната си дебитна карта.

Безплатни и мигновени парични преводи към близки и другари



Много хора си мислят, че е обикновено да бъдат таксувани за изпращане или приемане на банкови преводи. Освен, че тези парични прехвърляния са ненужно скъпи, те нормално лишават най-малко 1 ден.

С iCard можете да пращате пари - незабавно и гратис. Това е извънредно комфортно, в случай че детето ви учи в чужбина, в случай че си разделяте сметка от снощната вечеря или в случай че сте в чужбина и би трябвало да се разплатите с градинаря.

Този вид парични преводи са вероятни даже в случай че имате в наличност единствено пари в брой. Как? Можете незабавно да захраните сметката си през банкомати на iCard или в партньорската мрежа OMV service corner или FastPay.

Плащане на битови и комунални сметки за секунди

Вече няма потребност да ходите до мола или до пощата с цел да платите сметките си към снабдители на битови и комунални услуги. Дигиталният портфейл непрекъснато прибавя нови сътрудници в приложението, което прави заплащането на месечни елементарно - с няколко тапвания.

Спечели с iCard

За тези от вас, които си падат по предложения и онлайн игри - посетете “Играй и завоюва с iCard” и участвайте до 9 юли 2019, с цел да спечелите премия 55” SONY 4K UHD Smart TV.

Ако елементарни желаете да сте съвременни и да спестявате време и пари - изтеглете iCard още в този момент.

“Айкарт” АД е българска компания издател на електронни пари (лиценз на Българска народна банка №4703-5081), която обслужва клиенти като вас в страни от цяла Европа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР