Етър (Велико Търново) приема Ботев-2 в последно домакинство за годината

...
Етър (Велико Търново) приема Ботев-2 в последно домакинство за годината
Коментари Харесай

Двама от Етър пропускат мача с дубъла на Ботев Пд

Етър (Велико Търново) приема Ботев-2 в последно домакинство за годината в шампионата на Втора лига в опит да си върнат първото място. Но още веднъж кадрови проблеми ще съпътстват етърци и за този мач. Евгений Илиев е навън до края на годината поради травма, а в последния мач травми получиха и Кольо Станев и Крум Стоянов, които също отпадат от групата. В игра обаче се завръщат възобновените Николай Янков и Яни Пехливанов, както и Кристиян Кънчев, чието наказване изтече.

Етър (В. Търново) е на 3-о място все още след 15 изиграни кръга с 26 точки, на три от водача ЦСКА 1948 II и на 1 от ФК Крумовград, който обаче ги победи в директния дуел.

Футболистите на треньора Емануил Луканов ще изиграят по-късно единствено още един есенен кръг – посещение в Ловеч на 11 ноември.

Столичният рефер Васил Минев ще управлява идния дуел. Асистенти на Минев са Асен Крумов и Богомил Димитров, четвърти арбитър е Борис Попов, а съдийски наблюдаващ – Ивайло Лазаров от Плевен. Мачът против втория отбор на Ботев (Пловдив) е в неделя от 14:30 ч. на стадион " Ивайло ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР