Етър приема Славия във втори четвъртфинал от турнира за Купата

...
Етър приема Славия във втори четвъртфинал от турнира за Купата
Коментари Харесай

Кой ще бъде вторият полуфиналист за Купата: Етър или Славия?

Етър приема Славия във втори четвъртфинал от шампионата за Купата на България. Място в идната фаза към този момент си обезпечи носителят на трофея Ботев, който разруши с 5:0 втородивизионния Литекс.

" Виолетовите " не са в добра форма и редуват слаби резултати в шампионата, а единствената им победа в последните пет турнирни мача беше точно против " белите " - 2:1 при започване на декември. Славистите обаче бързо се съвзеха и в идващия кръг направиха 1:1 с Левски, а в този момент ще се опитат да вземат реванш от Етър посред Велико Търново.

 Бъдещето на Станислав Генчев в Етър зависи от мача със Славия
Мачът със Славия е съдбоносен за бъдещето на Станислав Генчев

Младият експерт може да бъде освободен при неуспех на Етър

Домакините ще са без санкции Иван Скерлев и контузения Венцислав Василев. Атаката още веднъж ще води Самб Бадара, а зад него ще работят Иван Стоянов, Георги Сърмов и Димо Атанасов. " Болярите " ще се опитат да запишат общо трети триумф против столичани през сезона.

Славия няма съществени кадрови проблеми и наставникът Златомир Загорчич ще разчита на най-благоприятен състав. Ивайло Димитров ще се завърне измежду титулярите, а Галин Иванов и Иван Минчев също ще носят опасност за вратата на Етър.

За последно двата тима се срещнаха в шампионата за националната купа през 2010 година, само че на осминафиналите, като Славия се наложи с 1:0.

 На
На " Овча купел " взеха решение: Освобождават най-малко трима до няколко седмици

Въпросните състезатели ще търсят шанса си в различен клуб

Главен арбитър на срещата е Петър Костадинов от Добрич, с помощници Станимир Илков и Христо Хаджийски. Делегат на БФС е Димитър Димитров, а работата на реферите зорко ще следи Георги Нарлев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР