Естонският вътрешен министър подаде оставка днес, ден след като нарече

...
Естонският вътрешен министър подаде оставка днес, ден след като нарече
Коментари Харесай

Оставка на естонски министър, нарекъл Байдън корумпиран

Естонският вътрешен министър подаде оставка през днешния ден, ден откакто назова определеният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън и синът му Хънтър " корумпирани фигури ", без да даде доказателства.
„ Реших да подам оставка нощес, откакто видях подправените вести, оповестени в естонските медии “, сподели Хелме, член на Консервативната национална партия (КНП). Той добави, че му е писнало от всичко.
 Николай Марков: Заблуда е, че политическите водачи са умни хора Николай Марков: Заблуда е, че политическите водачи са умни хора
" Заблуда е, че политическите водачи са умни хора! Още от антични времена политиката е магнит, който притегля допустимо най-арогантните об...
„ Не направих нищо, което би заплашило сигурността на Естония. Не споделих нищо, което не беше казано в американските медии. В свободните американски медии ”, той сподели. Във Facebook естонският министър председател Юри Ратас през вчерашния ден прикани Хелме и сина му Мартин да „ спрат да вършат неосновани изказвания, които могат да нарушат връзките сред Естония и Съединени американски щати “.
Ратас поздрави Байдън за успеха му, като съобщи, че изборите са били " свободни, почтени и транспарантни ". Партията КНП, в чието учредяване участваше и Хелме, от март 2019 година стана третата по величина партия в Естония, а през юли синът му Мартин пое председателството на партията.
Бащата и синът бяха посетители в радиопредаване през вчерашния ден, в което Мартин Хелме съобщи, че „ няма подозрение, че изборите в Съединени американски щати са били фалшифицирани “ и че „ в случай че това мине, Америка към този момент няма да има конституция “.
Днес Мартин Хелме се оправда, като сподели, че казаното от него е същото като това, което споделят медиите в Съединени американски щати, само че че „ медиите в Естония не споделиха цялата истина на естонския народ, само че той я сподели “.
 Естония се извини на новия министър председател на Финландия поради подигравка на естонски министър Естония се извини на новия министър председател на Финландия поради подигравка на естонски министър
Президентът на Естония се извини на Финландия, откакто вътрешният министър на дребната прибалтийска страна се подигра на новия финланд...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР