есто се връщам в Англия. Ще коментирам Барселона – Тотнъм

...
есто се връщам в Англия. Ще коментирам Барселона – Тотнъм
Коментари Харесай

Бербатов каза какво ще е най-вероятното му занимание след време

есто се връщам в Англия. Ще разясня Барселона – Тотнъм за Шампионската лига в студиото. Поканиха ме. Защо да не стана менджър? Аз обичам да върша разбори. На първо място би трябвало да си добър психолог ”, разяснява Бербатов в студиото на Дарик радио, където бе посетител на „ Ники Кънчев шоу ”.

Нападателят съобщи, че към момента не е завършил спортната си кариера и че се пробва да бъде образец с нещата, които прави.

Бербо отговори на голям брой забавни въпроси и разяснява разнообразни тематики.

„ Какъв щях да стана, в случай че не бях футболист? Не съм се замислял. Живях с фантазията да стана футболист и я реализирах. Предолявал съм всичко с воля и темперамент. Благодарен съм, че съм си извършил фантазията. Във всички тимове ми е било удобно. Разбира се, от Манчестър Юнайтед никой не желае да си потегля. Но във всичките си тимове съм имал хубави и неприятни миг. Първо се обаждам и споделям, че бих желал да ги посетя да отида, тъй като отново –името не ти подсигурява всичко. Трябва да знаеш по какъв начин да се държиш в действителност. Вече ходя към края на дейната кариера и се връщам обратно, припомням си разнообразни моменти. Но един избран гол да си припомням – не. Връщам се към мои моменти и голове. Носталгията е възприятие, което всички изпитваме в избран миг ”, сподели Димитър Бербатов и добави:

„ Все още не съм оповестил завършек на кариерата ми. Предполагам много хора, даже като го разглася, ще кажат, чакай, ти не си играл футбол от много време. От България не са ме търсили. Дори да получа някакво предложение, аз съм казвал, че когато играеш в чужбина и се върнеш на място, където всичко това липсва – условия, терени, качество, възнаграждение, тогава ти ще започнеш да изискваш и когато това не се случи, ще се получат проблеми. ”

„ Да, има го това с дискриминирането. Такива неща са изумителни. Никога не ми е минавало през главата нещо сходно. Не съм виждал или усещал сходно нещо, когато сме играли. Може да не съм забелязал. Но може ли да е прелестно сходно нещо? Това би трябвало да бъде отстранено от футбола. Когато идваш от дребна страна и успяваш в огромна, ти доставя още по-голямо наслаждение ”, съобщи Бербатов, а по тематиката „ Манчестър Юнайтед ”, показа:

„ Търси се непрекъснато някакво напрежение в тима от страна на медиите. Това не е вярно, тъй като се отразява върху целия тим. Искаш, не искаш се отразява. Ако би трябвало да има състезателен шеф, би трябвало да е човек с опит. ”

„ Някой като ми каже Митко все едно съм на 15 години, Димитър е хубаво име. Сигурно ще се обръщам на Митко, само че да знаят хората, че Димитър е хубаво име и по този начин е по-уважително, аз скоро ще стана на 40 години. Имам всичко и съм на всички места, светът се развива, би трябвало и ние да се развиваме с него. Президентът на Америка управлява света с Twitter ”, сподели Димитър Бербатов и по тематиката със обществените мрежи.

„ Като нападател всички голове би трябвало да са сладки, има хубави, има по-грозни. Хората имат в главата гола с Ливърпул, имам и други сходни, голът против Рома, да дефинира един няма да е заслужено. Една добавка може да значи повече в сравнение с една задна ножица ”, разяснява нападателят.

Бербо засегна и тематиката с възможното създаване на негова академия, за което заприказва преди време: „ Нищо не се дава в този живот, в тази ситуация гледаме доста терени, концепцията я има, само че е замразена сега порафи доста фактори. Приоритетите малко се трансформираха, само че концепцията седи, в случай че намеря подобаващото време, доста неща би трябвало да са верни, вярно място, верни хора, за момента всичико е в застой. ”

За книгата си, Димитър Бербатов показа: „ Нямаше да стане добра книга, в случай че не бях прям. Те ме познават доста добре и в случай че не желая да кажа нещо, няма да го кажа. Като напишеш книга, това остава. Нещата, които мислиш, остават вътре. Това си е огромно писмо, споделям моята истина. ”

„ Обществото и светът са по този начин развити, че ти си на всички места. Опитвам се да давам образец с нещата, които върша. Всеки самичък си избира кой да следва и слуша. Всеки е страдал по собствен личен метод. Бил съм на най-високото равнище във футбола, видял съм по какъв начин хора, доста по-успели от мен се пазят ”, сподели Бербатов и запитан дали е  фен на билярда, отговори:

„ Аз имах маса за билярд в нас, бях си я купил преди доста време. Играех и аз. Снукър и билярд имаше ли разлика? Не съм толкоз осведомен. Мисля, че Карим беше разпален, аз не съм чак толкоз. ”

На въпрос за обичаните футболисти, Бербе отговори: „ Аз одобрявам доста футболисти, тимове. Харесвах Ван Бастен, Шиърър, сега одобрявам други. Продължава си дебатът Меси или Роналдо, постоянно ще го има това. Да отделиш двамата е друго, харесват ми и двамата. Роналдо заслужава всичко, което му се случва. Имам фланелка, написана от Меси. ”

За оставането отвън групата на финала в ШЛ през 2012, Бербатов разяснява: „ Дали щях да направя разлика, няма по какъв начин да разберем. Аз бях убеден в личните си благоприятни условия тъкмо в този сезон. Подкрепях ги от съблекалнята. След мача ни беше доста тягостно на всички. ”

„ Навиват ме и други хора да не спирам. То и на мен още ми се играе ”, безапелационен бе Димитър Бербатов.

„ Скромен съм, както всеки човек, само че има моменти, в които не съм. Трябва да имаш самочувствие, само че и да е с покритие въпреки всичко. Говоря за кариерата си като футболист ”,  каза Бербатов.

„ Има хора, които договарят при прехвърлянията, само че ти си казваш какво искаш и те договарят от твое име. На високо равнище виждаш по какъв начин огромните футболисти се отнасят с другите ”, добави нападателят.

Бербо: Опитвам се да бъда образец, за какво да не стана управител
източник: facebook.com/NikiKunchevShow/

„ Припознал се е всеки с това, което съм написал за живота ми като дребен. Понякога ставахме прекомерно доста хора, а аз и тогава желаех моето персонално пространство. Понякога, когато нямаше никой в нас, се усещах сносно. Но беше сплотено. Имаше и хубави, и неприятни неща. Аз съм стигнал моя връх, а върховете на всеки човек са разнообразни. Манчестър беше моя връх. Този надпис, за който сподели „ Няма нищо невероятно ”, може да окуражи и проворикар. Четеш си списание, виждаш нещо и това може да те накара да успееш ”, разяснява Бербо.

„ Не ми се приказва за тематиката за отказването от националния тим ”, сподели Бебатов.

„ Хубаво е да опознаеш нови хора, нови обичаи. Преди да отида, приказвах с много хора. Различно е всичко. Придвижването за самите мачове. Но беше забавно прекарване. Сега ми пишат почитатели, че съм бил прав. Може би би трябвало да се научат да слушат в точния момент. Беше забавно прекарване. Всички бяха огромни почитатели. На техните храни наблягах, тъй като искаш да видя по какъв начин е. Повече пикантни неща ”, показа Димитър Бербатов за престоя си в Индия.

„ Само хубави работи видях като бях в Гърция. Прибирах се до България, обикновено ”, добави Бербатов.

„ Аз, в случай че съм тръгнал от тук, за какво някой различен да не го повтори. След нас би трябвало да има млади момчета. Защо хората да не си купят книгата и тя да ги окуражи още повече. Не единствено във футбола. Наистина обитвам да съм образец. Трябва да сме културни, за има почитание. Много неща ме вбесяват, както всеки човек. Всеки вижда неща, които не му харесват. Но възпитанието е значимо ”, показа още българският футболист.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР