есто казваме, че зад всеки успял мъж, стои една велика

...
есто казваме, че зад всеки успял мъж, стои една велика
Коментари Харесай

Кои са половинките на най-известните жени в света

есто споделяме, че зад всеки съумял мъж, стои една велика жена.

Но същото може да се каже и в противоположен ред - че зад всяка съумяла жена, стои един популярен мъж.

Представяме ви тъкмо такива образци - мощните половинки на едни велики дами:

Принц Филип

Той се дами за кралица Елизабет II преди повече от 70 години. Има сполучлива кариера като морски боен, като даже взе участие в бойните дейности по време на Втората международна война. Принц Филип се отхвърля от обществения живот през 2017 година, когато е на 96 година Той е патрон, президент и член на повече от 780 организации, занимаващи се със спорт, военно дело, инженерство, както и спорт.

Стедман Греъм

Това е половинката на Опра Уинфри. Често го назовават и господин Уинфри. Всъщност Стедман Греъм има сполучлива кариера в своята сфера. Той е преподавател, създател на книги, бизнесмен, водещ на свое предаване. С Опра се срещат през 1986 година и от този момент са дружно. Сгодяват се през 1992 година, само че вземат решение да не се женят.

Дон Гъмър

Да си женен за актриса, печелила 3 пъти премия Оскар, евентуално не е елементарно, само че Дон и Мерил Стрийп са дружно към този момент в продължение на 40 години. Имат 4 деца. Самият Дон е скулптур и се занимава с материали като стомана, алуминий, цветно стъкло.

Нейл Мърей

Това е брачният партньор на Джоан Роулинг. По специалност е доктор. Двамата се женят през 2001 година, като това е втори брак за Роулинг. Двамата имат две деца, като от предходните си връзки имат и всеки по още едно.

Още забавни истории вижте в канала на Vbox7
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР