Естествено красивите блестящи къдрици са резултат от труд, дисциплина, желание

...
Естествено красивите блестящи къдрици са резултат от труд, дисциплина, желание
Коментари Харесай

5 специални маски за изтощена коса

Естествено красивите блестящи къдрици са резултат от труд, дисциплинираност, предпочитание и щипка биологичен шанс. Днес ви предлагаме ви 5 маски, с които ще вдъхнете живот на непокорната грива, без това да се отразява коренно на бюджета ви. Отделяйте повече време за себе си и не забрявайте, че няма по-красива жена тази, която се грижи за здравето си.

1. Кокосово мляко

Нанесете върху косата си 2-3 лъжици кокосово мляко и изчакайте половин час. След това отмийте с шампоан и нанесете еликсир. За оптимален резултат прилагайте 2 пъти седмично.

 iStock

2. Ябълков оцет

Разбъркайте 2 лъжици оцет в хладка вода. Измийте косата си с шампоан, като по-късно употребявате получената примес, с цел да я "изплакнете ". Изчакайте няколко минути, след което отмийте и нанесете еликсир. Използвайте този способ не по-често от един път седмично.

 iStock

3. Мед и кисело мляко.

За маската са нужни три лъжици кисело мляко и една лъжица мед. Нанесете сместа върху скалпа и изчакайте половин час.Прилагайте един път седмично за оптимален резултат.

 iStock

4. Бира

Налейте бирата в купа и оставете да престои за една нощ на стайна температура. След като измиете косата си с шампоан, използвайте бирата, с цел да я "измиете още веднъж ", като масажирате скалпа. Изплакнете с хладка вода. Използвайте един път на две седмици.

 iStock

5. Банан

Смесете 1/3 чаша кокосово мляко, две лъжици мед и един банан. Нанесете върху скалпа и засечете 20 минути. Погрижите се да изплакнете косата си щедро по-късно. Използвайте не по-често от един път седмично.

 iStock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР