Естествено, че ще има надграждане в дейността, че ще има

...
Естествено, че ще има надграждане в дейността, че ще има
Коментари Харесай

Илза Чинкова, изпълнителен директор на Мини Марица Изток: Интересите на 6800 служители са защитени

Естествено, че ще има надграждане в активността, че ще има нови високотехнологични планове, които също ще дадат спомагателна опция и за по-добри хонорари, всички по този начин се надяваме, и за по-добри условия на работа. А естественият ход на активността на мините – несъмнено, че тя не е безконечна, идва миг, в който стартират и затихващи процеси. 2038 година е напълно обозрима година, с която даже съответствува с потребния живот, който е 2043 година, не би би трябвало и няма да сътвори съществени усложнения.

Естествено, това е въпрос на един общоприет проект, който ще бъде създаден съгласно годината, само че работата, в това число в процеса на затихване, е продължителна и тя ангажира съвсем напълно човешкия запас, който и сега работи в мините, показва директорката.

Хората са обезпокоени от говоренето, от неясноти и разнопосочни говорения, надлежно и някакви упоритости, които може би има от избрани групи от хора, които основават известни чувства за неустановеност, за неучтивост в информацията. Но желая да кажа, че даже затихващият развой, е един дълъг и нескончаем развой. Това е комплицирана технология и изисква от порядъка на 10-15 години. Сега сме 2023 година. Дори да влезем в развой на затихване, 2038 година изцяло покрива тъкмо този интервал на затихване, изяснява тя.

Няма протестиращи, които да не идват на работа. Това са хора, които или сега не са на промяна, в отпуск, нямаме хора, които своеволно се откъсват и нашата активност продължава, тя не е нарушена по никакъв метод, надлежно подсигуряваме сигурността на системата,съобщава още Чинкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР