Естебан Окон успя да удържи 4-ото място в Гран При

...
Естебан Окон успя да удържи 4-ото място в Гран При
Коментари Харесай

Окон: Стана страхотна битка с Люис

Естебан Окон съумя да удържи 4-ото място в Гран При на Япония до самия край, макар че Люис Хамилтън го нападна до финала.

" Веднага след финала приказвах с Люис, и двамата се забавлявахме на пистата, а зад нас другите направиха скучно съревнование. Хубава борба, доста чиста, само че аз постоянно чакам това от него. Винаги се пробвах да му оставям задоволително място в завоите, макар че тук-там то просто не беше задоволително. ” Окон избрани уикенда на Алпин като „ чист и сполучлив ”. „ Беше въпрос на време да реализираме цялостна реализация на опциите на колата ни – добави Окон. – Трябваше ни съвършен уикененд и го постигнахме. ” Окон поддържа решението на уредниците да спрат надпреварата с червен байрак. „ Мисля, че при прекъсването на надпреварата това беше вярното решение и моментът ни за връщане на трасето също беше добре определен. ”

Окон избрани уикенда на Алпин като „ чист и сполучлив ”.
 Защо Верстапен завоюва купа, макар че направи единствено 28 обиколка в Япония? Защо Верстапен завоюва купа, макар че направи единствено 28 обиколка в Япония?
„ Беше въпрос на време да реализираме цялостна реализация на опциите на колата ни – добави Окон. – Трябваше ни съвършен уикененд и го постигнахме. ”
 Макс Верстапен е новият международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен е новият международен първенец във Формула 1
Окон поддържа решението на уредниците да спрат надпреварата с червен байрак.
 Хамилтън: Догодина ще имаме по-добра кола Хамилтън: Догодина ще имаме по-добра кола
„ Мисля, че при прекъсването на надпреварата това беше вярното решение и моментът ни за връщане на трасето също беше добре определен. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР