Ескалация на дълго трупаното напрежение, големи изненади и внезапни съдбовни

...
Ескалация на дълго трупаното напрежение, големи изненади и внезапни съдбовни
Коментари Харесай

Топал и Акарди застават един срещу друг в „Братя“

Ескалация на дълго трупаното напрежение, огромни изненади и неочаквани съдбовни обрати чакат героите във финалните епизоди от третия сезон на „ Братя “ тази седмица по NOVA. Разказът на мафиот от провинцията, който търси помощ от Денис, безусловно взривява ситуацията. Аналогията за развиването на нещата при съдбовната договорка със сириеца Махмуд е явна и на Топал му излиза наяве какво се е случило в сходната скица с Акарди. Наркобосът е отвън кожата си от гняв, тъй като си дава сметка, че евентуално брат му е попаднал в същото състояние и може би точно той е станал осведомител на полицията. Как ще постъпи Денис със Сандо, ще има ли късмет ММА-боецът да се измъкне и този път от трагичната обстановка или към този момент е прекомерно късно за това?

Калин изцяло осъзнава, че кариерата му виси на косъм след множеството несполучливи акции и поредицата недоразумения в отдел „ Наркотици “, персонално управителен от него. Прекият му шеф Жеков следи под лупа дейностите на целия екип и неведнъж припомня, че незабавно чака бързи резултати от следствията на отдела, който като че ли в последно време е абониран за неволи и спорове. Жеков плаши с крайни ограничения, само че дали ще даде още малко време на контрольор Йосифов или търпението му дефинитивно се е изчерпало?

Мая е обезверена , когато в диалог с Ани от фондацията инцидентно се натъква на информация, която недвусмислено й подсказва, че има заплаха Велин отново да е почнал да я лъже. Разминаването сред думите на Ани и неговите пояснения съществено я плаши, тъй като е дала прошка, само че не е не запомнила за ужаса на най-тежкия им интервал, в който двамата даже се разведоха. Съмненията изтезават Мая, само че колкото и да пробва, не може да стигне до повода, заради която Велин още веднъж би могъл да изпадне в плен на тъмната си страна. Готова ли е разочарованата жена да го нападна със своите съмнения, ще стигне ли до истината и по какъв начин ще се развият нещата за тях двамата от тук нататък?

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA! Последвайте профила и страницата на „ Братя “. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР