Есента започна динамично за Анджелина Джоли, която заблестя под прожекторите

...
Есента започна динамично за Анджелина Джоли, която заблестя под прожекторите
Коментари Харесай

Пенелопе Крус покорява в бяло, Мишел Пфайфър - неостаряваща и фатална, и още от най-добрата звездна мода тези дни

Есента стартира динамично за Анджелина Джоли , която заблестя под прожекторите в няколко страни, с цел да промотира новия си филм „ Господарка на злото 2 “ . За появите си 44-годишната актриса явно беше въодушевена от своята героиня , най-много на премиерата в Лос Анджелис (за която ви разказахме ТУК), а по-късно и в Рим.

Там Анджелина още веднъж заложи на черна рокля Atelier Versace , само че с драперия към кръста и без ръкави.

 червен килим Getty

По-късно актрисата размени съдбовния почерк с ангелско лъчение.

Още нейни визии от последните дни вижте в галерията ТУК >>>

В сряда вечер тя заблестя в Лондон с приказна бяла рокля Ralph & Russo Couture. Дългите ръкави, шлейфът, както и детайлите в сребристо и златисто я караха да наподобява по-величествена от всеки път.

 червен килим Getty

Редом на аления килим до нея беше и Мишел Пфайфър . 61-годишната актриса не отстъпваше по жанр на аления килим, изключително в Рим, където заложи на тъмносиня кадифена рокля до земята от есенната сбирка на Monique Lhuillier .

Още нови визии на Мишел Пфайфър вижте в галерията ТУК >>>

След като при започване на септември ни възхити с външния си тип във Венеция (припомнете си ТУК), Пенелопе Крус участва на още два кино фестивала. В Сан Себастиан, където се появи в поддръжка на новия си филм “Wasp Network”, 45-годишната актриса продължи да носи бяло .

 червен килим Getty

Костюмът от есенната сбирка на Ralph & Russo за 2019 , който испанката носеше по време на конференцията, беше смесен с бюстие в същия цвят . За церемонията по награждаването Пенелопе се върна към Chanel и облече бяла рокля с деколте с едно рамо, пера и черен колан към талията .

 червен килим Getty

Нищо чудно, че даже Боно коленичи пред испанката, когато ѝ връчи почетната премия Donostia за цялостни достижения в киното.

Вижте още от най-хубавия звезден жанр ТУК >>>

В началото на октомври Пенелопе Крус стана част от Нюйоркския кино фестивал , където за конференцията на шпионския трилър беше облечена от горната страна до долу в черно от горната страна до долу. И не е ли малко непочтено по какъв начин тя съумява да наподобява идеално даже на фрагменти в дивжение, и то без да театралничи?!

View this post on Instagram
GUAPA in Manhattan
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР