Есента е сезонът на промяната и преоткриването и ако изпитвате

...
Есента е сезонът на промяната и преоткриването и ако изпитвате
Коментари Харесай

10 идеи с най-модерните прически при по-къси коси тази година

Есента е сезонът на смяната и преоткриването и в случай че изпитвате предпочитание да подстрижете цялата си коса или най-малко част от нея, с цел да я освежите, в този момент е моментът да го извършите. Още повече, че късите прически са на мода сега и има задоволително ентусиазъм тъй че да изглеждате стилно и друго.

От една страна, карето е по-популярно от всеки път, като го виждаме в разнообразни разновидности – по този начин наречения италиански фасул, при който фокусът е размерът, през ултракъсата му дължина до подстригването на етажи. При всеки един вид наподобява изискан и няма никакво значение от цвета на косата. Е, в случай че сте руси, то тогава може да се впишете в наклонността на Барби каре, което се прокрадва като тренд това лято около нервността към кино лентата.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от elsa (@hoskelsa)

Ако към този момент имате къса коса или каре, само че ви се желае да внесете многообразие, то може да експериментирате с пай бретон. Доста е самоуверено като визия, само че пък сигурно е нещо по-интересно като визия.

Друг вид за елегантна прическа е приглаждането обратно, която елементарно може да извършите сами благодарение на стилизиращи артикули. Особено в случай че косата ви е мазна, а вие импулсивно сте решили да ходите на празненство вечерта. Най-добрият образец взимаме от Хейли Бийбър, която постоянно носи по този метод своята коса на каре.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Но пък за публично събитие италианския фасул с размер от корена до върха ще придаде ефирност и женственост на всеки тоалет. С композиция от верните артикули и точните стилизиращи уреди, тази прическа е изненадващо лесна за реализиране.

Ако косата ви към момента е къса, само че се спуска към раменете ви, елементарно ще изпаднете в моменти, в които ще я прибирате непрекъснато на кок. За да освежите нещата, помолете фризьора си да я подстриже на няколко пласта, едно ентусиазъм от 90-те, което виждаме, че се завръща този сезон.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Hale (@lucyhale)

 
Тихият разкош ще господства и в прическите 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР