Есенните модни подиуми категорично заявиха едно - време е за

...
Есенните модни подиуми категорично заявиха едно - време е за
Коментари Харесай

Голямото модно завръщане: Позабравените обувки, които всички ще носим тази есен

Есенните фешън сцени изрично обявиха едно - време е за огромното завръщане на " дребните " балеринки. Удобните пантофки са подготвени да завладеят още веднъж есента и твоя дрешник, а марки като Miu Miu и Chanel демонстрираха в ревютата си, че има десетки способи да носиш тези симпатични обувки.

Балеринките несъмнено ще бъдат обувките на есен 2023, а по-достъпните фешън марки също към този момент ги имат налични в сбирките си. 

Има фешън трендове, които живеят единствено един сезон, само че има и такива, които остават вечно в всекидневието ни. " Скромните " балеринки надали не бяха отписани от стилния хоризонт, само че се оказва, че са по-устойчиви на времето, в сравнение с предполагахме! И това не е чак такава изненада - те са супер комфортни и лесно могат да се съчетават както с по-ежедневно, по този начин и с по-официално облекло.

Ето за какво през днешния ден ви представяме няколко метода да носите балеринките тази есен! Заредете се с доза фешън есенно ентусиазъм:
 Как да носиш балеринки тази есен  Как да носиш балеринки тази есен  Как да носиш балеринки тази есен  Как да носиш балеринки тази есен
Още за четене:

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР