ЕС забрани всякакъв обмен с Русия в сектор отбрана. Това

...
ЕС забрани всякакъв обмен с Русия в сектор отбрана. Това
Коментари Харесай

ЕС забрани всякакъв обмен с Русия в сектор отбрана

ЕС забрани всевъзможен продан с Русия в бранш " защита ". Това е част от новите наказания, които Евросъюзът утвърди против Русия поради войната в Украйна.

Европейски Съюз вкарва възбрана за вноса на произведения от стомана, като се чака това да докара до загуби за съветската страна за 3,3 милиарда евро, съобщи Евроком.

Ограничават се бъдещи вложения в съветската енергетика, като се плануват дребни изключения в региона на нуклеарната сила за цивилен цели, в това число за преноса сред Европейски Съюз и Русия на някои енергийни артикули.

Европейски Съюз постанова възбрана за износа на първокласни артикули като коли и бижута. 

Списъкът на глобените съветски жители и организации е уголемен, като са включени имената на още олигарси, които се твърди, че са близки до Кремъл, както и сдружения от военната и отбранителната индустрия на Русия.

Списъците включват също забъркани в дезинформационните акции на Москва.

Забранява се правенето на оценки за Русия и съветски сдружения от страна на рейтингови организации, както и доставката на рейтингови услуги за съветски поръчители с очакване това дълготрайно да докара до в допълнение изтласкване от европейските финансови пазари.

Европейски Съюз, в съгласие със страните от Световната комерсиална организация, анулира статута на Русия на най-привилегирована нация в региона на търговията на европейския пазар.

Отбелязва се, че решенията засягат отбраната на съществени европейски ползи в областта на сигурността. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР