ЕС и НАТО подчертават в съвместната си декларация, че партньорството

...
ЕС и НАТО подчертават в съвместната си декларация, че партньорството
Коментари Харесай

ЕС и НАТО взлиат в още по-тясно сътрудничество в отбраната frognews.bg

ЕС и НАТО акцентират в взаимната си декларация, че партньорството " би трябвало да бъде изведено на по-високо равнище ", включително и в връзките със международни сили като Русия и Китай, само че и по повод сигурността на обектите от сериозната инфраструктура.

 

В същото време Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация, съобщи, че Русия води война с НАТО. Според някогашния началник на Федералната работа за сигурност (ФСБ) военната борба не е сред Москва и Киев, а сред Москва и главните сили в НАТО – Съединени американски щати и Англия.  

 

Британското министерство на защитата твърди в ежедневния мониторинг на военните дейности в Украйна, че съветските сили, в това число частната войска " Вагнер " евентуално управляват по-голямата част от град Соледар в Източна Украйна, за който се водят яростни борби през последните дни.

 

Много евентуално е съветската ос към Соледар да направи опит да обгърне намиращия се на към 15 км Бахмут и да прекъсне украинските информационни линии, което остава съществена цел за руснаците, се споделя още в отчета. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР