ЕРП Север започна прием на заявления за триседмичната платена лятна

...
ЕРП Север започна прием на заявления за триседмичната платена лятна
Коментари Харесай

ЕРП Север стартира лятната обучителна програма „Първи стъпки в кариерата“ за 2019 година

ЕРП Север стартира банкет на заявки за триседмичната платена лятна стратегия за възпитаници и студенти - „ Първи стъпки в кариерата ". За присъединяване си в програмата бъдещите инженери получават заплащане, а след края на образованието имат опция да аплайват за непрекъсната позиция в компанията. Всеки студент 3-ти и 4-ти курс, както и възпитаник 12-ти клас, учащ се в областта на Енергетиката, може да съобщи присъединяване в „ Първи стъпки в кариерата ".

Програмата има за цел да разреши на учащите да усвоят първичен професионален опит в действителни работни условия и да образуват умения за работа в енергийния бранш. По време на обучителния интервал участниците в „ Първи стъпки в кариерата " се образоват от опитни квалифицирани сътрудници в ЕРП Север. Натрупаната процедура в огромна енергийна компания с одобрен работодателски бранд ориентира учащите в професионалния профил, който желаят да изберат за своето бъдещо кариерно развиване. Запознаването с процесите в компанията и усвояването на познания в корпоративна среда са използвани във всяка сфера на бранш Енергетика.

Програмата „ Първи стъпки в кариерата " се организира в Североизточна България за четвърто следващо лято и улеснява прехода на бъдещите енергетици от образователния развой към техния деен професионален път. Успехът на лятното образование се дължи на тясното съдействие на ЕНЕРГО-ПРО с техническите образователни заведения в Североизточна България. Всяка година електроразпределителната компанията обезпечава работни места на десетки младежи, правещи първи стъпки в своето професионално развиване в енергийната сфера. Провеждат се дейни осведомителни акции в междинните и висши учебни заведения на територията, обслужвана от ЕРП Север, за разпространение на опциите за професионално развиване и стаж.
Енергийната компанията чака заявките на искащите да се включат в програмата претенденти на имейл [email protected] с тематика „ Първи стъпки " до 14 юни 2019 година Пълна информация за настоящи планове, стажантски и непрекъснати позиции са оповестени в секция Кариери на уеб страницата на ЕНЕРГО-ПРО: https://www.energo-pro.bg/bg/Karieri.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР