Еротичната танцьорка Пандора сподели пред Телеграф“ шокиращи подробности от престоя

...
Еротичната танцьорка Пандора сподели пред Телеграф“ шокиращи подробности от престоя
Коментари Харесай

Пандора: В панделата спах на метално легло


Еротичната танцьорка Пандора показа пред „ Телеграф “ шокиращи детайлности от престоя си в ареста, откакто книжката и колата й бяха отнети по обвинявания, че е карала в нетрезво положение. „ В панделата спах на железно легло. Една рамка и това е, нямаше матрак, нито покривка. Оставят те по този начин и си самичък. Изплаках си сълзите тези 24 часа ”, показа искрено тя. Според нея изискванията са повече от безчовечен в ареста. „ Тоалетните даже не желая да разясня, дадоха ми там един кроасан, само че то в такава обстановка нито ти се яде, нито нищо ”, изясни още тя.

Със сигурност обаче това е следващото тестване в живота й и премеждия, през които тя минала. Защото животът й бил поднасял доста. Само година преди този момент към същата дата чужд залива с бензин и подпалва колата й. В деня преди да я арестуват, тъкмо си била купила нова кола, спрели я за инспекция към 11 ч., откакто била предходна нотариус за прекачване на колата. „ Нямах никакви упования и подозрения, че може да ми покаже алкохол. Дадох проба, потеглих да си вървя, а след минута полицайката сподели, че би трябвало да се върна, тъй като тестът ми била 2,42. Бях в потрес, това е извънредно доста, представете си. Трябва да съм изпила няколко огромни водки. Не бях пила, само че обясних че употребявам медикаменти, нямаше резултат. Обица на ухото ще ми е и урок “, споделя откровено танцьорката. Сега към този момент историята е в предишното, откакто излезли всички проби, колата й е върната, книжката също. Лошото възприятие обаче й остава. „ Твърдо съм решена да осъждам страната за вреди, за уронване на престижа и така нататък, тъй като аз особено помолих, като ме закараха в ареста, документално, че не желая никой да бъде уведомяван, даже най-близките ми. А няколко часа по-късно медии, малките екрани, радиа гърмяха с това какво е станало “, прибавя ` още Пандора.

Еротичната танцьорка не твърди, че е праведница, само че знае къде границата на всичко и дефинира себе си като добър човек. „ Аз неприятно никого в никакъв случай не съм направила “, споделя тя. Думата, която я разказва най-добре, е актьор, удава й се да танцува, пее, а от известно време се изявява и като водеща на тв предаване. Първо в живота й идват танците. Още като дребна била част от отбор по национални танци и песни. Играели хора, ръченица, пеели. За да може да е независима и да изкарва сама пари, става фриденс танцьорка по нощните клубове. Тогава на мода е прочут сексуален балет. „ В един град бях в провинцията, когато видях билборд на този балет. Едни супер яки секси мацки и си припомням, че си пожелах един ден да бъда от него “, спомня си тя. Само седмица по-късно ги засича в друга дискотека. Така става част от най-популярите еротични шоу стратегии у нас. Танцува топлес, само че не стриптийз. „ Не ме е позор от голотата, щом имаш хубаво тяло, няма от какво да те е позор. Но аз доста добре знам къде да сложа границата сред пошлостта и красивата еротика и не я престъпвам “, изяснява тя. По мотив обвиняванията, че танцьорките по нощните заведения са платени девойки, Пандора дава отговор: „ Има и такива. Никого не осъждам - аз. знам коя съм и какво съм тези девойки би трябвало да внимават, тъй като като предадеш себе си, ставаш  “безинтересен “.

„ Аз продавам заблуда. Много от танцьорките го вършат. Някои от тях са майки, имат фамилии, след работа смъкват театралните облекла и си отиват при децата, това е специалност “, споделя тя. Разбира се, нощният живот има доста изкушения. Предлагали са й всевъзможни суми за тялото й. „ Беше доста забавно, когато някакви хора започнаха да ми оферират пари за носеното ми долни дрехи, употребени чорапогащи и други Направо ми се повръща. Най-голямата сума беше 3000 лева за носено мое долни дрехи “, изясни тя. Няма по този начин модерния онли-фенс, няма и желание да го прави. „ Не разбирам девойки, които си пращат половите органи на непознати за 20 лева Мога да го направя единствено за някой мой обичан “, споделя тя. Снимала се е секси, полугола, с топлес лепенки и няма позор от голотата . Първата й еротична сесия била преди 10 години в студио в София, нямало терзание. Станало от първия път. Освен, че танцува хубавицата и пее. Пее за кеф, само че мечтае да стане известна певица.

Вече има записани четири песни. В момента прави своя лична шоу стратегия, включва в нея еротичното шоу на Пандора, 10-килограмов питон и огньове. Псевдонимът Пандора идва в живота й изцяло естествено. „ Една нощ след присъединяване съм разхвърляла всички еротични облекла, театрални костюми и аксесоари в съблекалнята на клуба и влиза едно момиче и споделя: леле, тук е като кутията на Пандора и по този начин ми потегли това име “, споделя тя. Иначе по паспорт е Биляна, поради турските си корени  има и друго име - Мелек. „ Много желая да го сменя и да стане такова по документи, само че в България това е дълъг развой “, изяснява тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР