Ерлинг Холанд понастоящем е нападателят, натоварен с най-високи очаквания в

...
Ерлинг Холанд понастоящем е нападателят, натоварен с най-високи очаквания в
Коментари Харесай

Холанд: Хората ще говорят за миналогодишните ти успехи, но от значение е само следващият мач

Ерлинг Холанд понастоящем е нападателят, претрупан с най-високи упования в британския футбол, тъй като той би трябвало да възроди ролята на типичния голаджия в Манчестър Сити, както стори в Борусия Дортмунд след Роберт Левандовски и Пиер-Емерик Обамеянг.

Норвежецът обаче не счита да се пусне по течението и да чака нещата сами да се случат, а има намерение да работи, с цел да построи личното си име при „ жителите “.

„ Трябва да се наслаждаваш, да изживяваш момента. Хората ще приказват за миналогодишните ти триумфи, само че от голяма важност е единствено идващият мач “, сподели 60-милионната звезда на Сити в изявление за Sky Sports.

22-годишният таран вкара 86 гола в 89 мача за „ жълто-черните “ в двугодишния си престой при тях, което го сложи над Кристияно Роналдо и Лионел Меси, когато бяха на неговата възраст.

Холанд получи голям брой рецензии след мача за Комюнити шиълд против Ливърпул през предишния уикенд, само че още през идния той ще получи опция, с цел да ги опровергае с мач против Уест Хям Юнайтед, когато Манчестър Сити публично започва отбраната на купата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР