Ерлинг Холанд е най-добре платеният футболист в Премиър лийг, като

...
Ерлинг Холанд е най-добре платеният футболист в Премиър лийг, като
Коментари Харесай

Холанд и Де Бройне в постоянна битка за най-добре платен играч в Премиър лийг, Санчо изненадващо в петицата

Ерлинг Холанд е най-добре платеният футболист в Премиър лийг, като прибира 865 хиляди паунда на седмица, само че единствено в случай, че бъдат изпълнени всички бонунси в договора на футболиста, оповестява “Екип ”. Френското издание осведоми още, че всички тези спомагателни поощрения в контракта на норвежеца са елементарно постижими, което го прави изцяло най-добре платеният състезател в Англия. 
 Мбапе взима най-вече пари в Лига 1, в топ 10 всички са от ПСЖ Мбапе взима най-вече пари в Лига 1, в топ 10 всички са от ПСЖ
Все отново брутното заплащане на Кевин Де Бройне е по-високо, като белгиецът прибира по 1.7 милиона паунда на месец (425 хиляди паунда на седмица), а това на Холанд е 1.6 хиляди паунда месечно. Наравно с отбелязалия удивителните 39 гола от началото на сезона е Давид де Хеа, който също прибира по към 400 хиляди паунда. 

Четвърти в тази ранглиста е Мохамед Салах от Ливърпул, който е най-добре заплатен на “Анфийлд ” със своите 1.495 милиона на месец (373.750 на седмица). Египтянинът продължава да се показва на равнище и досега е вкарал 20 попадения, въпреки че мърсисайдци вършат разочароваща за своите стандарти в последните години акция. Изненадващо, само че френското издание твърди, че Джейдън Санчо от Манчестър Юнайтед прибира идентично заплащане с това на Салах, въпреки че има периферна роля в отбора на “червените дяволи ” в последните два сезона след прехвърлянето си на “Олд Трафорд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР