Ерик тен Хаг остана доволен от представянето на водения от

...
Ерик тен Хаг остана доволен от представянето на водения от
Коментари Харесай

Тен Хаг: Не можем много да мислим и да съжаляваме за двубоя срещу Ливърпул

Ерик загар Хаг остана удовлетворен от представянето на водения от него Манчестър Юнайтед и успеха с 4:1 вкъщи против Бетис в първи осминафинален мач от Лига Европа. Успехът против испанския тим пристигна единствено четири дни след рекордната загуба на " алените дяволи " с 0:7 против Ливърпул в британското състезание.

" Играхме добре, изключително през второто полувреме. Реализирахме хубави голове и победихме с 4:1. Силното показване е за публиката, която още веднъж ни поддържа. Благодарни сме, изключително след случилото се в неделя. Добре е да има сходна реакция по-късно отчаяние.
 Манчестър Юнайтед - Бетис 4:1 в Лига Европа
Манчестър Юнайтед се съвзе от шока и размаза Бетис в Лига Европа

" Червените дяволи " със съществено преимущество

Можем още веднъж да играем добре и да покажем положителните ни страни. Важното е, че този тим показва, че има темперамент ", разяснява Тен Хаг пред медиите, представен от Ройтерс.

Специалистът похвали представянето на халфа Бруно Фернандеш, който игра едва против Ливърпул предходната седмица, само че нощес се разписа за 3:1.
 Тен Хаг санкционирал грешниците от Юнайтед по недопечен метод - трябвало е да слушат празненствата на Ливърпул
Тен Хаг санкционирал грешниците от Юнайтед по недопечен метод - трябвало е да слушат празненствата на Ливърпул

Освен това ги заплаши

" Бруно беше брилянтен. Водеше тима и беше негов водач още от първата минута на дуела. Той владееше добре топката и дефинира ритъма на мача. Разписа се и съм благополучен поради това ", сподели още нидерландският експерт и управител на Юнайтед.

Нападателят на " алените дяволи " Маркъс Рашфорд, който също се разписа във вратата на Бетис, също разяснява тежкото проваляне против Ливърпул предходната неделя.

" Успехът против Бетис несъмнено е стъпка напред и в вярната посока. Трябва да надградим над това и да използваме този миг. Не можем доста да мислим и да съжаляваме за дуела против Ливърпул. Мачът е завършил и към този момент не можем да го променим ", разяснява Рашфорд пред медиите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР