Ерик Клептън заяви, че ще отменя концертите на места, където

...
Ерик Клептън заяви, че ще отменя концертите на места, където
Коментари Харесай

Ерик Клептън ще отменя концерти там, където изискват документ за ваксинация

Ерик Клептън съобщи, че ще анулира концертите тук-там, където управляващите „ дискриминират “ хората като изискват публиката да демонстрира документ за двойна имунизация. Британското държавно управление анулира от 19 юли строгите защитни ограничения срещу ковид, само че въпреки всичко остана ангажимента, че уредниците на някои културни събития ще могат да изискват от посетителите да удостоверят, че са имунизирани два пъти. Музикантът съобщи, че ще резервира правото си да анулира планувани участия, в случай че има дискриминация на неимунизираните.

Клептън изясни, че няма да стъпи на сцената, в случай че не е планувано да участват на концерта всички искащи. Авторът на „ Change the World “ добави към писменото си известие в Туитър и линк към „ Stand and Deliver “ - песента, която се опълчва на локдауна. Той я записва в колаборация с Ван Морисън предходната година.


Според Rolling Stone, Клептън има планувани участия в Обединеното кралство до май 2022 година Две дати са резервирани в лондонския Royal Albert Hall. Музикантът е възнамерявал и няколко концерта в Северна Америка за септември. 
Реакциите на Съединени американски щати на известието на Клептън се разделиха в две плоскости. Консервативната PragerU (съкратено от Prager University - американска медийна компания, която основава видеоклипове на разнообразни политически, стопански и социологически теми) го похвали, че се бори против „ арогантната робия “,  до момента в който либералите обявиха, че по този начин или другояче в никакъв случай не биха отишли на негов концерт и да го слушат поради расистките му мнения, направени през 70-те години на предишния век.
76-годишният реализатор от дълго време е прям критик на строгите ограничения срещу Covid-19. По-рано тази година той описа за тежките последици върху организма му от имунизацията срещу ковид. Той назова неподходящите резултати, които изпитва след двете дози - „ мъка “, " мощен дискомфорт "   и  „ хронична болежка “. Клептън съобщи, че след имунизацията не е можел да свири на китара повече от седмица и ръцете му били прекомерно чувствителни към топлота и мраз.Клептън е продал повече от 100 милиона записи по целия свят по време на соловата си кариера, правейки такива шлагери като „ Layla “, „ Tears in Heaven “ и „ My Father's Eyes “.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР