Ерик Клептън отмени концерти заради положителен тест за COVID-19, съобщават

...
Ерик Клептън отмени концерти заради положителен тест за COVID-19, съобщават
Коментари Харесай

COVID-19 тръшна антиваксъра Ерик Клептън

Ерик Клептън анулира концерти поради позитивен тест за COVID-19, оповестяват Си Ен Ен и Българска телеграфна агенция, като цитира обява в неговия профил във Facebook. Той няма се срещне с феновете си в Цюрих и Милано.

Изследването е удостоверило, че известният китарист е инфектиран с ковид след концерт в " Роял Албърт хол " в Лондон по-рано този месец.

От обявата във фейсбук излиза наяве, че медиците са споделили на Клептън, че в случай че възобнови пътуванията и концертите прекомерно рано, това може доста да забави цялостното му възобновяване.

" Ерик също по този начин е обезпокоен да не популяризира инфекцията на някой от групата, екипа, промоутърите, чиновниците им и, несъмнено, на почитателите ", се споделя още в известието.

Отменените концерти ще се състоят, като нови дати ще бъдат избрани в идващите шест месеца, излиза наяве от обявата.

В разгара на пандемията от Коронавирус Ерик Клептън разгласи, че е скептично надъхан към имунизациите против новия ковид, както и против въвеждането на строги ограничавания. Той въпреки всичко се е имунизирал против Ковид-19 с препарат на " АстраЗенека ", който не е утвърден за приложимост в Съединени американски щати, само че има позволение на Световната здравна организация за други страни, в това число и във Англия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР