Ергюнал Себахтин откри по най-добрия начин 1/4-финалните битки от Европейското

...
Ергюнал Себахтин откри по най-добрия начин 1/4-финалните битки от Европейското
Коментари Харесай

Отлично начало! Ергюнал Себахтин донесе първи медал от Европейското

Ергюнал Себахтин откри по най-хубавия метод 1/4-финалните борби от Европейското състезание по бокс до 22 години в Будва (Черна гора). Националът ни, който е вицешампион на Стария континент при мъжете, реализира безапелационна победа над Салъх Оръч (Турция). Българинът се класира за полуфиналите и си подсигурява най-малко бронзово отличие, откакто господства на кръга и справедливо ликува с 4:1 съдийски гласа.

Оги, както е прочут Себахтин, организира срещата в типичния си жанр, с доста придвижване и серия от комбинации. Съперникът му не съумя да отговори на класата на национала ни, а това докара и до разумния процес. На полуфиналите в петък (17 ноември) Ергюнал ще срещне Михал Поромбак (Молдова).

До края на деня ни чакат още четири мача с българско присъединяване. В петата среща на кръг А, към 16:00 часа, ще се качи Радослав Росенов (60 кг). 5-кратният европейски първенец ще боксира със Стефан Чамович (Сърбия). Уилиам Чолов (75 кг) ще продължи борбите за медали в деветия дуел от програмата против Дрилон Тачи. Срещата сред 4-кратния ни европейски първенец и представителя на Косово се чака към 17:00 часа.

На кръг Б, към 18:00 часа, в 13-ия мач за деня, ще забележим и Кирил Борисов. В категория над 92 кг той ще се изправи против Дилан Раич (Босна и Херцеговина). Българското присъединяване ще затвори Ясен Радев (54 кг). Около 18:45 часа на кръг А той ще боксира с Алан Морозов (Естония). Националният ни тим е воден от треньорите Жоел Арате и Валентин Поптолев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР