Ергономично проектиран, LG PuriCare Wearable приляга плътно върху лицето(снимка: LG) LG

...
Ергономично проектиран, LG PuriCare Wearable приляга плътно върху лицето(снимка: LG)
LG
Коментари Харесай

Личен пречиствател на въздух решава проблема с маските


Ергономично планиран, LG PuriCare Wearable приляга компактно върху лицето
(снимка: LG)

LG сътвори напълно нова категория персонални носими съоръжения за филтриране на въздуха. Практичният LG PuriCare Wearable Air Purifier ще дебютира виртуално на IFA 2020 през септември и се чака на определени пазари през четвъртото тримесечие на годината.

LG PuriCare Wearable Air Purifier взема решение казуса с маските – тези, които са направени вкъщи и не са с нужното качество, и тези за еднократна приложимост, които са в дефицит. Приспосболението се състои от два H13 HEPA филтъра, сходни на тези, които се употребяват в останалите артикули на компанията за филтриране на въздуха вкъщи.

Използвайки нови открития на LG в пречистването на въздуха, високоефективните сменяеми филтри на PuriCare Wearable обезпечават пресен и чист въздух както на открито, по този начин и в затворени пространства.

С двойните си вентилатори и патентован респираторен датчик, приспособлението на LG разрешава на потребителите да поемат чист, филтриран въздух, до момента в който датчикът разпознава цикъла и размера на вдишване на въздух и настройва двойните вентилатори с тристепенна скорост на работа. Те автоматизирано се забързват, с цел да подкрепят вдишването, и постепенно понижават скоростта, с цел да лимитират съпротивлението при издишване, тъй че да улеснят самото дишане.

PuriCare Wearable обезпечава пресен въздух както на открито, по този начин и в затворени пространства
(снимка: LG)

Ергономично планиран след обстоен разбор, LG PuriCare Wearable приляга компактно върху лицето на потребителя за да предотврати пропускането на въздух към носа и брадичката. Дизайнът разрешава приспособлението да се носи часове наред без да се нарушава комфорта. Батерията 820 mAh батерия обезпечава до осем часа в лек режим на работа и два часа при засилен.

Индивидуалното решение за личен пречиствател за въздух се предлага с калъф, който способства за хигиената сред ползванията. Снабден с UV-LED светлини, които убиват нездравословните микроби, калъфът може даже да зареди маската и да изпрати уведомление до мобилното приложение LG ThinQ (Android/iOS), когато филтрите би трябвало да бъдат сменени, с цел да се доближи до оптималната продуктивност.

Всеки съставен елемент на LG PuriCare Wearable – от филтрите до лентите за ушите – е заменяем и рециклируем, което прави приспособлението изцяло природосъобразно, подчертаха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР