Ергенът официално стартира, а криндж моментите тепърва предстоят. Змии, гущери

...
Ергенът официално стартира, а криндж моментите тепърва предстоят. Змии, гущери
Коментари Харесай

"Някой да ми напръска очите със светена вода": Габи от "Ергенът" е новата най-мразена в нета

" Ергенът " публично започва, а криндж моментите занапред предстоят. Змии, гущери и зли сили към този момент се леят от хиалуроновите усти на част от участничките. Е, в случай че ги питаш няма да кажат, че завиждат, а че са справедливи.. Подигравки и подценяване също видяхме, а те са ориентирани към есеистката Памела. Мили девойки, нещо в скоби - не се присмивайте на други дами. Показвате си равнището! Това от нас да го знаете.

Очевидно обаче инфлуенсърката Габи не е на това мнение, а дамското държание е нещо, за което тя си има персонално пояснение. Е, в България много девойки с искания за дами се нароиха (Мара Отварачката не харесва това), само че евентуално множеството и не знаят, че дамата е купа, която се дава за заслуги към обществото. Да не бъдем обаче злобари.

Виж още: Луксозен рожден ден! Тина и Миро от " Един за различен " отпрашиха на сантиментално странствуване в Италия 

Габи е от Пловдив, както и Евгени, само че посред им няма да има нищо друго общо. Е, с изключение на, че са родом от красивия град и присъединяване им в общо риалити предаване. Толкова! Гената въпреки всичко предложения инфлуенсърката на среща, а пловдивчанката леко ни подсети на дупнишката примадона Венетка, която стана известна с присъединяване си в първи сезон.

Разликата обаче сред двете е, че Габи се трансформира в първата най-коментирана и подложена на критика в нета участничка. Ето и дребна изватка от стотиците мнения по адрес на новата риалити звезда:

" Половин мозъчна клетка…ново дъно! ", " Някой в случай че може да ми премие очите със светена вода… ", " От коя митология изскочи тая вендуза, бе? ", " Искам инстаграма на този миндил, казващ, че никоя красива жена не ѝ е споделила, че е грозна. Искам инста и да мога да я оправя аз

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР