Ергенът – След поредица от драматични събития и сърцераздирателни церемонии

...
Ергенът – След поредица от драматични събития и сърцераздирателни церемонии
Коментари Харесай

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът – финала е все по близо

Ергенът – След поредност от трагични събития и сърцераздирателни церемонии тази седмица мениджърът по продажбите на коли Боряна Лекова, фолк певицата Джиа и шампионката по карате Айлин Бобева напуснаха вечно най-романтичното риалити предаване, предавано в миналото у нас, „ Ергенът “.

Любовната конкуренция за сърцето на Евгени Генчев навлиза в трагична решителна фаза, коя от шесте претендентки ще получи публична покана от световноизвестния виртуоз да задълбочат връзката си отвън рамките на имението, феновете ще схванат на огромния край, ще в ефира на bTV в четвъртък, 18 май.

 Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала все по близо

В сряда феновете станаха очевидци на непредвиденото завръщане на Айлин, която предходната седмица не получи роза от Евгени и трябваше да напусне имението на любовта вечно, както е по разпоредбите на шоуто. Шампионът по карате обаче взема решение да организира финален диалог с пианистката и категорично бе подготвена да се откаже от себе си и да му потвърди, че е влюбена.

Бляскавият „ ерген “ разказа дейностите и като най-висшата форма на мазохизъм и настоя, че няма да отстъпи:„ Осъзнавам, че не е елементарно! Благодаря ти в действителност за тази храброст, която проявяваш! Показваш ми голям капацитет с това, че преследваш сърцето си, само че не е почтено по отношение на останалите – неуважително е към всичко това, което те са ми посочили и не престават да го вършат. Когато си затворил една страница, е непочтено да се отметнеш “, с което ясно сподели, че шансове да оставане в шоуто Айлин няма.

Евгени изпрати Айлин, като й благодари за смелостта, с което завърши красивата й история в „ Ергенът “.

 Защо Евгени остана корав, като канара и уточни вратата на Айлин

Музикантът избра да подари последното си цвете на Ирина по време на първата си церемония  тази седмица, разделяйки се с примамливата Джиа. „ Беше доста хубаво прекарване за мен и нека намериш любовта! “, бяха думите на поп фолк певицата, преди да се сбогува с Евгени и да напусне имението вечно. Раздялата с Джия е прочувствена за всички девойки в имението, само че изключително за Валерия, която осъзнава, че остава сама против другите претендентки.

На вчерашната гала по награждаването виртуозът взе тежкото решение да се раздели с жена, с която е претърпял същински чувствени страсти и вълнуващи завършения – Боряна. „ Истината е, че видях най-голямото ти израстване тук. Горещо те приканвам в никакъв случай да не разрешаваш на никого да се възползва от огромната добрина, която имаш. Ти си огромно благосъстояние! “, бяха последните думи на Евгени към нея преди „ Аз “ Не чаках това да се случи. Съжалявам, че напущам. Искам да продължа. Научих доста уроци тук и съм толкоз горда със себе си! “, показа разплакана Боряна, очевидно смутена от напускането. Разочарована просто няколко дни преди финала.

 Боряна след напускането на Ергенът източник на фотография: https://www.facebook.com/boryanalekova

Тази седмица кандидатите за сърцето на Евгени се завръщат с ново вълнуващо предизвикателство да потвърдят коя е най-подходяща да напусне последна имението с него. Момичетата са помолени да напишат любовно писмо, с цел да изразят възприятията си, а най-искреното и красиво любовно стихотворение се оказва на Михаела, която получава специфичен комплимент от „ Ергенът “ и съумява да целуне устните му. Когато Валерия получава покана за независима сантиментална среща, Евгени я изненадва, като я води от Турция на разходка на гръцкия остров Кос, където е прекарала детството си.

 Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала все по близо

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР