Ерера: Ще се борим за топ 4 през този сезонМанчестър

...
Ерера: Ще се борим за топ 4 през този сезонМанчестър
Коментари Харесай

Ерера: Ще се борим за топ 4 през този сезон

Ерера: Ще се борим за топ 4 през този сезон
Манчестър Юнайтед ще се бори за място в топ 4 през този сезон във Висшата лига. Това съобщи отбранителният полузащитник на,,червените дяволи “ Андер Ерера след загубата от градския противник Манчестър Сити с 3:1 в неделя. Халфът е на мнение, че Юнайтед би трябвало наложително да завоюва дуелите си против Кристъл Палас и Саутхемптън след интернационалната пауза. Възпитаниците на Жозе Моуриньо са на седем точки от четвъртия Тотнъм.

,,Вече видях програмата в идващите няколко седмици – играем с Палас вкъщи и гостуваме на Саутхемптън, като топ тимовете имат мачове между тях “, съобщи испаенцът за MUTD.,,Ако желаеме да бъдем в топ 4, ще би трябвало да стартираме да печелим срещи като идващите “.

Според Ерера паузата за националните тимове идва в несъответствуващ миг за отбора, защото той би трябвало да чака 13 дни за мача си с Палас. Почивката ще даде и време за размисъл на,,червените дяволи “, които позволиха 21 гола от началото на сезона в 12 изиграни срещи – за първи път от 1966 година насам.,,Ако можехме да избираме, щяхме да играем след три дни, само че в този момент ще помислим върху положителните и неприятните си страни. Футболът ти дава благоприятни условия да се поправиш “, изрази вяра Ерера.

,,Тъжно е, че тази опция не е скоро, само че в случай че желаеме да продължим да се борим за топ 4, триумфът против Палас и Саутхемптън е наложителен. Ще си вземем поучения от загубата от Сити, само че няма да го мислим прекомерно дълго за това – към този момент сме насочили погледите си към дуела против Кристъл Палас “, приключи някогашният футболист на Атлетик Билбао. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР