Халфът на Етър - Йоахим Карсела-Гонсалес, може да се задържи

...
Халфът на Етър - Йоахим Карсела-Гонсалес, може да се задържи
Коментари Харесай

Футболист на Етър ще си намери нов отбор от efbet Лига

Халфът на Етър - Йоахим Карсела-Гонсалес, може да се задържи в родния хайлайф и след изпадането на " болярите ". Белгиецът хвана окото на носителя на Купата на България - Ботев (Пловдив), само че градският противник Локомотив също следи изявите на 24-годишния състезател. Конкуренцията вършат и тимове от чужбина, измежду които такива от Словакия и Унгария.

Бъдещето му ще се взема решение през лятото, когато Карсела става свободен сътрудник, откакто " виолетовите " към този момент и математически нямат късмет да се спасят, написа Trud news.

Белгиецът дебаркира на " Ивайло " през зимата с впечатляваща визитка. Юноша е на Стандарт Лиеж, само че през 2016 година е притеглен в Андерлехт, където играе за U17 и U19. После е част от юношите на Брюж U19 преди да се завърне в първия тим на Стандарт през 2020-2021 година Има три мача в групите на Лига Европа с белгийците.

В родния футбол той към този момент заби 3 попадения, последното от които против Пирин в петък. Дни по-рано той вкара и на Локомотив (София), а напролет още един път бе прецизен в Благоевград. Карсела може да бъде употребен на няколко позиции - вътрешен халф, зад нападателя и на върха на офанзивата.
 Пловдивските Локо и Ботев желаят белгиец от Етър
Пловдивските Локо и Ботев желаят белгиец от Етър

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР