Еquinox се казва групата, която ще представи България на конкурса

...
Еquinox се казва групата, която ще представи България на конкурса
Коментари Харесай

Група ”Еquinox” ще представи България на Евровизия 2018

”Еquinox ” се споделя групата, която ще показа България на състезанието Евровизия 2018. Тя беше особено основана за състезанието и за специфичния план, който ще бъде изпълнен в Лисабон през май. Жана Бергендорф, Владо Михайлов от група " Сленг ", Георги Симеонов - Джей Джей, един от финалистите на " Америка търси гений " Джони Мануел и Трей Кембъл са изпълнителите на песента ни за Евровизия. Автор е Борислав Миланов. Чуйте песента

В 63-о издание на форума ще се включат представители на 42 страни в португалската столица Лисабон. Предварително изтегленият чоп отреди на България място в първия полуфинал, който ще се излъчи на 8 май от 22:00 часа българско време. В него нашата ария ще бъде една от 19-те, които ще се борят за общо 10 квоти за огромния край на 12 май.

За втора поредна година Българската национална телевизия се обърна към музикалните експерти в България, с цел да дефинира българската ария и участник в Евровизия 2018. В публичната медия постъпиха 13 плана с оферти за ария, реализатор, тактика за театралното показване, както и бюджет за обвързваните с това разноски, които продуцентската компания или екипът са подготвени да поемат.

Процедурата за избор на новата българска ария в състезанието мина в два стадия. Постъпилите оферти първо бяха разисквани с 20 задгранични специалисти с опит в музикалния отрасъл и в състезанието „ Евровизия “. Експертите оценяваха 13-те песни като ги класираха посредством отсъждане на точки от 0 до 10. Специалистите гласоподаваха без значение един от различен в онлайн платформа, където с изключение на оценки за песните, можеха да дадат мнението си за изпълнителите и да оставят спомагателни рекомендации.

По време на втория стадий на селекцията експертна комисия на Българска национална телевизия прегледа събраните в интернационалния панел отзиви и избра българската ария за „ Евровизия “ 2018 сред тези, които са постигнали резултат най-малко 7 точки по десетобалната система.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР