Ентусиастите на конкурса на Eurovision Song на BBC са разделени

...
Ентусиастите на конкурса на Eurovision Song на BBC са разделени
Коментари Харесай

Представянето на Olly Alexander на конкурса за песен на Евровизия предизвика огромна реакция сред зрителите на BBC

Ентусиастите на състезанието на Eurovision Song на BBC са разграничени по отношение на първото осъществяване на Olly Alexander в Обединеното кралство.

Конкурсът за ария на Евровизия провокира неспокойствие в международен мащаб, откакто започва първия си полуфинал във вторник, излъчен от BBC. Шоуто беше инициирано от Елени Фурейра, някогашна състезателка от Кипър, която възпламени сцената с искрящото си облекло и аварийни танцьори, облечени в черно. Първото показване на Оли Александър в Обединеното кралство обаче провокира необятен диалог.

33-годишният Оли Александър, прочут с ролята си в групата Years and Years, излезе на сцената, представяйки Обединеното кралство с песента си „ Dizzy “. Неговото осъществяване във вторник вечер даде на почитателите за първи път да опитат парчето, само че реакциите бяха необикновено смесени.

Развълнуван да разкрия „ Dizzy “, първият сингъл, който е написал соло, който включва впечатляваща театрална продукция, Александър моментът под светлината на прожекторите получи разн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР