Ентусиасти си сглобиха кът за „сплотяване на колектива“ в Русе.Интересната

...
Ентусиасти си сглобиха кът за „сплотяване на колектива“ в Русе.Интересната
Коментари Харесай

Ентусиасти си сглобиха кът за сплотяване на колектива в Русе

Ентусиасти си сглобиха ъгъл за „ сближение на колектива “ в Русе.

Интересната реализация на концепцията е превъзходен образец за това, че когато някой има предпочитание, може да направи мечтаното с най-малко средства и труд, предава. Въпросните пейки може да бъдат усъвършенствани и да станат по-модерни, в случай че на човек му се занимава и му прилягат такива действия.

От видяното излиза наяве, че са задоволителни няколко дървени палета, които да се срежат на избраните места и да се напаснат по височина. За повече непоклатимост е добре да се застопорят с видии или пирони. За междублокови пространства може и да не е толкоз удачно, само че е идеално за градината или за отдих измежду природата.

Така се икономисва грижата от вложения в пейки и маса изключително, в случай че местоположението за слагане е общодостъпна и всеобща. Остава и удоволствието от самата активност при реализацията.

Поздравление за концепцията и за хората, които са създали истинската скамейка, а за любопитните да я видят и тестват тя се намира в пространството сред Спортното учебно заведение и залата за тренировки на БК „ Русе “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР