Ентусиасти и доброволци участват в най-мащабното търсене на чудовището от

...
Ентусиасти и доброволци участват в най-мащабното търсене на чудовището от
Коментари Харесай

Стотици ще участват в най-мащабното търсене на чудовището от Лох Нес за този век

Ентусиасти и доброволци вземат участие в най-мащабното търсене на чудовището от Лох Нес от 70-те години на предишния век насам. Очаква се стотици хора да се съберат в едноименното езеро в Шотландия този уикенд, с цел да проведат най-мащабното претършуване на водата, надявайки се да открият следи от " Неси " благодарение на термични дронове, инфрачервени камери и хидрофон.

Ентусиастът Крейг Галифри ще се причисли към търсенето. Той има вяра, че във водата има нещо, за чието откриване могат да оказват помощ актуалните технологии - без значение дали става въпрос за плезиозавър, избягал цирков слон или пещери, в които може да живее нещо.

 
Възможно е да се появи нещо, без значение дали става дума за различен морски живот, който може би не сме забелязали преди. Може и да е нещо живеещо в най-дълбоките пещери. Кой знае?
Крейг Галифри

През 1933 година управител на локален хотел Олди Маккей оповестява, че е забелязал " воден звяр " в езерото - най-големият по размер сладководен водоем в Обединеното кралство и един от най-дълбоките. Това слага началото на трайно международно въодушевление по откриването на неуловимото страшилище, което е породило стотици разкази на евентуални очевидци. През годините са излагани голям брой теории и пояснения, в това число че съществото може да е било плезиозавър.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР