Енрике Иглесиас ще пее на уникална конструкция от две сцени

...
Енрике Иглесиас ще пее на уникална конструкция от две сцени
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас пее на две сцени в Арена Армеец

Енрике Иглесиас ще пее на неповторима структура от две подиуми на концерта си All The Hits Live довечера в "Арена Армеец ", оповестяват уредниците.

Почитателите на артиста ще са напълно покрай него с помощта на двете платформи, така наречен езици, излизащи от двете страни на сцената и допиращи се до редовете с аудитория. Цялата сценография на новото шоу на латинозвездата е основана на концепцията за оптималната непосредственост с публиката - актьорът ще пее и ще поддържа връзка от близко с почитателите върху комплекс от две подиуми (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани с кулоар. Така любимецът на попманиаците ще се движи непрестанно сред двете подиуми, заобиколен от присъстващите, които безусловно ще могат да си създадат селфи с него, до момента в който извършва шлагерите си, означават от екипа.

Според уредниците, All The Hits Live дава обещание да е грандиозно представление - цялата стена зад главната сцена А ще бъде опасана с 500 кв. метра видеоекран, ще има нови пироефекти - "огнен водопад ", нов модел осветителни тела, употребявани за първи път за шоуто на Енрике Иглесиас в Мюнхен през март тази година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР