Енергиен вампир е някой, който съзнателно или несъзнателно източва енергията

...
Енергиен вампир е някой, който съзнателно или несъзнателно източва енергията
Коментари Харесай

Как да различите енергийните вампири и да ги премахнете от живота си

Енергиен върколак е някой, който умишлено или неумишлено източва силата ви. Те могат да бъдат другари, любовници, съпрузи, членове на фамилията и така нататък Те се хранят с потребността ни да се грижим и да ги слушаме и постоянно ще ви карат да се чувствате изтощени. След като се научите по какъв начин да идентифицирате и реагирате на това държание, ще ви бъде по-лесно да запазите силата си и да се предпазите от психическия, физически и прочувствен стрес, който те носят.

1.            Те не поемат отговорност.

За енергийните вампири е извънредно елементарно да се измъкнат от неприятности, като просто включат своя сексапил. Те са манипулативни и хитри и бързат да трансферират виновността върху някой различен.

2.            Тяхната сила е нервна и интензивна.

Човек с висока сила може да бъде натоварен човек, тъй като е непрекъснато в придвижване и рядко се намира в спокоен миг.

3.            Енергийните вампири нямат граници.

Това се случва, тъй като могат да бъдат настойчиви и да имат натрапчива сила. Те пренебрегват всички обществени етикети и обществени знаци.

4.            Те непрекъснато жадуват за внимание.

Очевидно е, че енергийният върколак се нуждае от светлината на прожекторите. Те са харизматични и тяхната сила ще ви притегли изначало, преди да започнете да забелязвате какъв брой мощно се нуждаят от вниманието ви.

5.            Енергийните вампири постоянно са негативни.

Енергийните вампири в никакъв случай не са удовлетворени, постоянно има нещо, от което усещат потребност да се оплакват.

6.            Те непрестанно се пробват да бъдат една крачка пред вас.

Енергийният върколак постоянно желае да прави това, което вършиме, само че скрито се опитвайте да го направи по-добре. Те явно не обичат да споделят светлината на прожекторите и се борят да изпитат същинско благополучие вместо различен човек.

7.            Енергийните вампири постоянно се вършат на мъченици.
Как да се предпазим от Енергийни вампири
Енергийните вампири не са мит, а действителност! Срещат се на всички места и несъмнено оказват неприятно въздействие върху нас. Важно е да подчертаем, че...
Прочети повече
Те постоянно се държат по този начин, като че ли дават всичко от себе си, само че всички останали към тях не се оправят с работата си. По този метод те търсят удостоверение, с цел да покачат самочувствието си.

8.            Постоянно търсят извинения.

Емоционалните вампири нямат никакви терзания да се оплакват от по този начин наречените си проблеми и няма да работят за тяхното разрешаване. Те наподобяват удовлетворени от концепцията непрекъснато да се оплакват от едно и също нещо още веднъж и още веднъж.

За да се отървете от тях:

1) Поставете ясни граници пред енергийния върколак.
Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири
Енергийните вампири са хора, които (често нарочно), източват вашата прочувствена сила. Те се хранят с вашето предпочитание да ги слушате и...
Прочети повече
Избягвайте пътувания през уикенда или други продължителни събития, при които ще би трябвало да споделяте повече място и време с тях. Ако работите с този човек, можете да опитате да почивате по друго време на деня.

2) Коригирайте упованията си.

Когато имате работа с енергиен върколак, ще би трябвало да коригирате упованията си, когато става въпрос за справяне с тях. Ако знаете, че не се интересуват да ви слушат, избягвайте да споделяте нещо за живота си с тях, по този метод няма да се чувствате разочаровани.

3) Не ангажирайте енергийни вампири.

Не подхранвайте диалога, като задавате повече въпроси. Прекъснете връзката със студена реакция на лицето, когато диалогът стане негативен. Не им давайте отговора, който търсят. Можете да продължите да се пробвате да измененията диалога към нещо по-леко.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР