Enaire, испанската компаня за авиодиспечерски услуги, предупреди в събота за

...
Enaire, испанската компаня за авиодиспечерски услуги, предупреди в събота за
Коментари Харесай

Хаос в небето на Испания заради недостиг на авиодиспечери

Enaire, испанската компаня за авиодиспечерски услуги, предизвести в събота за " доста закъснение на полетите във въздушното пространство на Испания ". Причините са, че поради защитни ограничения против ковид е понижен броят на чиновниците във всяка промяна на авиодиспечерите.

Съветът на Enaire е пътуващите да ревизират положението на полета си преди да потеглят към летището.

Правителството в Мадрид вкарва все по-строги ограничения за отбрана на 46 милиона души, като се чака измежду тях да е разпореждане самолетни компании и жп оператори да продължат да работят, само че да съкратят с 50% активността си, а самолети и влакове да не се пълнят повече от една трета от потенциала си.

Easyjet заяви, че към този момент работи обикновено с Испания, само че в действителност има забавяния поради дребното авиодиспечери.

В събота британци претърпяха първата неприятна изненада от новия авиационен режим - компанията Jet2 върна свои самолети, летящи за Испания, по средата на полета. Тя има връзка с 14 летища, в това число Аликанте и Малага, и разгласи на клиентите си, че неотложно приключва всички полети до Испания, Балеарските и Канардските острови. " Свързваме се с клиентите си на тези места и им следва пътешестване, с цел да ги осведомяваме за разновидностите при една непрестанно изменяща се конюнктура и ги молим да не ни звънят, ние ще ги потърсим. "

Някои туристи споделят, че са били спрени в последния миг на летищата - не ги позволили за инспекция за сигурност, тъй като просто няма аероплан, на който да се качат.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (486)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР