Емрах Стораро е една от изненадите на Денсинг Старс 16

...
Емрах Стораро е една от изненадите на Денсинг Старс 16
Коментари Харесай

Той ще е изненадата в новото риалити на бТВ

Емрах Стораро е една от изненадите на Денсинг Старс

16 известни звезди ще вземат участие в „ Денсинг старс “. Риалити формата се завръща в ефира след дълги година пауза. Водещите ще са Алекс Раева и Краси Радков.

В танцовата борба се впускат телевизионните водещи Неделя Щонова и Натали Трифонова, поп дивата DARA, певиците Емануела и Мила Роберт, наедно с актрисите Нона Йотова и Боряна Баташова. Олимпийска упоритост под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова.

Мъжете в „ Dancing Stars “ също се готвят за новата си танцова роля. Общо 8 известни лица ще изпитат тръпката на музикалната конкуренция и професионалните танцьори. Актьорът Филип Буков, който се трансформира в любим на публиката и сътрудника му Даниел Пеев-Дънди, звезда в сериала „ Съни бийч “, ще прибавят артистичност и комизъм в риалитито.

Дансингът ще бъде втори дом за поп звездата Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров, който е гадже на Мария Бакалова, артистът Емрах Стораро и първият „ Ергенът “ на България Виктор Стоянов. Сред кандидатите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на „ Остава “ Свилен Ноев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР