Емоциите от Индиън Уелс още не са отшумели, но веднага

...
Емоциите от Индиън Уелс още не са отшумели, но веднага
Коментари Харесай

Дискусия на живо: Нови силни тенис емоции с Григор и Томова в Маями!

Емоциите от Индиън Уелс още не са отшумели, само че незабавно идва време за промяна на курса в посока Маями, където Григор Димитров ще се опита за пръв път в своята кариера да премине оттатък осминафиналите на шампионата, а Карлос Алкарас и Даниил Медведев ще поведат нов спор за следващо значимо тенис отличие. Любопитно е и в какво положение ще дойде Стефанос Циципас, чието присъединяване до последно беше под подозрение и самият той неколкократно загатна, че не е изцяло възобновен и няма съществени упования към себе си за положително показване на Мастърсите в Съединени американски щати.

При дамите ще стискаме палци на Виктория Томова да премине за пръв път сполучливо пресявките във Флорида, а за какво не да я забележим и по какъв начин записва нова победа в главната скица на конкуренция от категория WTA 1000, което към този момент стори в Дубай през сегашния сезон. Очакваме с интерес да забележим и реакцията от страна на международната номер едно Ига Швьонтек, която записа тежко проваляне от Елена Рибакина в Индиън Уелс, като полякинята ще може да вземе реванш от нея още на четвъртфиналната фаза в Маями.

Вие пък още веднъж ще може да коментирате всичко най-интересно от света на тениса, ставайки част от нашата обичайната полемика онлайн!

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР